Aripi de Vindecare – Trezirea Vindecatorului Interior. Calatorie Emotional Feeling Touch

Miercuri 11 Iulie 2018
București

Dragi oameni frumosi, va invit cu bucurie si emotie la a doua intalnire la Centrul HarRa, miercuri 11 iulie.

Va invit la o calatorie impreuna pe aripi de toba si de voce pentru a accesa in noi, modalitati de autovindecare.

Tema vindecarii a venit pregnant in viata mea in ultima perioada. Atat iarna trecuta, cat si acum doua ierni, viata mi-a adus experiente in care corpul fizic si cel emotional au avut nevoie de alean, leac si vindecare. Tot viata, mi-a trimis si modalitatile prin care sa ma echilibrez si vindec. Acestea doresc sa le impartasesc cu voi.

Fiecare dintre noi este unic si ceea ce functioneaza pentru unii dintre noi , nu functioneaza neaparat si pentru ceilalti. Insa psihicul nostru, subconstientul nostru urmeaza structuri si geometrii universal valabile. Subconstientul nostru este foarte maleabil si deschis la vibratia sunetului, muzicii si a cuvantului. Tiparele emotionale si mentale limitative, mecanice de care nu suntem constienti, pot fi eliberate si transformate in noi tipare care sa ne ajute si sustina in drumul nostru, care ne pot ajuta si in procesul de vindecare emotionala, fizica sau energetica, in special prin sunet si cuvant,
Esentiale in drumul vindecarii este si descoperirea socului emotional sau credintelor, tiparelor care au dus la somatizarea in corpul fizic a anumitor tensiuni.

Ce vom face?

O calatorie Emotional Feeling Touch de lucru cu afirmatiile. EFT poate fi numita si acupunctura emotionala fara ace – este o tehnica ce foloseste vibratia sunetului prin cuvant- afirmatii rostite intr-un anume fel si ritm, in timp ce sunt atinse anumite zone ale corpului, puncte de terminatie a meridianelor energetice, puncte din corpul nostru care sunt intens inervate, toata acea constelatie de nervi comunicand direct cu emisferele creierului nostru. Accesate intr-un anume mod, prin tapping sau ciocanire, ele pot aduce schimbari benefice.

O calatorie cu vocea si toba samanica in care vom lasa sunetul sa patrunda in structurile noastre dense dar si energetice pentru cu intentia de a fluidifica si debloca fluxul energiei vitale in fiecare dintre noi.

Conectarea cu Apa. Ritualul Apei Vii .Vom bea apa constient, impregnand-o cu intentiile noastre.

Activarea prin atingere a 3 puncte din corpul nostru fizic pe care medicina ancestrala chineza le-a identificat ca fiind esentiale in starea noastra de sanatate.

Prin aceasta intalnire doresc din toata inima sa impartasesc cu voi ceea ce am descoperit recent. Si cum putem sa ne creeam fiecare programe de a lucra cu noi insine si de a accelera procesul fiecaruia de vindecare, regenerare, echilibrare si de a descoperi cauzele radacina care stau la baza disfunctiei respective.

Atelierul nu se adreseaza oamenilor care sunt sau se considera bolnavi, nu doreste sa repare sau sa vindece. Nu cred ca acest lucru este posibil cu adevarat. Cred cu tarie ca fiecare dintre noi este responsabil in realitatea lui si fiecare dintre noi suntem cei care gasim rezolvarile ecuatiilor din viata noastra.
Atunci cand, atitudinea noastra fata de noi insine, fata de ceilalti sau fata de viata nu este echilibrata, corpul nostru somatizeaza aceste dezechilibre prin infectii sau tot felul de alte lucruri. Important este ca in vindecarea noastra sa ajungem la sursa suferintei interioare si acolo sa aducem Aleanul si leacul inimii, indiferent prin ce metode o facem.

In fiecare din noi, Universul a sadit semintele regenararii si autovindecarii. In adn-ul nostru toate aceste informatii sunt latente si asteapta sa fie trezite, precum seminte de lumina care asteapta sa germineze, sa incolteasca, sa infloreasca si sa rodeasca!

Costul acestui atelier este de 50 de lei.

Va rog sa confirmati prezenta voastra printr-un mesaj sau telefonic la nr. 0742 759 337.

Andreea Maiastra

Despre mine:

Merg de cativa ani pe drumul regasirii de Sine. Am inceput aceasta calatorie cu Samanismul siberian. Lucrez cu toba samanica si cu vocea. Recent au venit in viata mea Cheile Genelor, care mi-au adus multe Daruri si haruri. Sunt pasionata de Sound Healing, de Art terapie si lucrul cu Arhetipurile.
Pasarea Maiastra este un simbol care ma calauzeste si imi reaminteste de drumul meu prin puterea ei de a Renaste, prin Doina, Dorul si Duhul ei…

http://andreeaaron.wixsite.com/andreea-aron
http://andreeaaron-blog.tumblr.com/

Va astept cu drag si bucurie la Centrul HarRa, un spatiu nou nascut, creeat de minunata Claudia Ciocirlan. Spatiu puternic amprentat de energia Cheilor Genelor, spatiu care atrage si gazduieste din ce in ce mai multi oameni frumosi, experiente creative, co-creatoare, vindecatoare si pline de iubire, ateliere de Cheile Genelor, sesiuni individuale de ghidare, de muzica si lucrul cu sunetul, de masaj, de terapii bioenergetice si cate si mai cate minunatii.

Ne vedem miercuri! 🙂

https://www.facebook.com/events/2153172764894664/

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 11 Iulie 2018

Program:
19:00 - 21:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL