Art Camp 2024. Tabăra Urbană Creativă Club Natura | 19 – 23 Februarie

Club Natura, în perioada 19-23 Februarie 2024, vă invită în tabăra urbană Art Camp! Clubul, situat într-o zonă centrală a Bucureștiului, în str. Pitar Moș nr. 9 – vila Bella (în curtea interioară a Facultății de Limbi și Literaturi Străine), organizează cursuri și tabere creative de-a lungul întregului an.

Club Natura este deschis din anul 2019, tuturor copiilor creativi cu vârste între 5 și 14 ani. Continuând tradiția, în vacanța din luna februarie, vom organiza o tabără urbană creativă – ART CAMP 2024.

  • 19 – 23 Februarie 2024
  • Grupe
    • Grupa 1 – copii 5 – 7 ani
    • Grupa 2 – copii 8 – 12 ani
  • Durată: 8 ore/ zi luni – vineri, între orele 09.00 și 17.00
  • Adresa: Str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București (zona Piața Universității- Piața Romană)
  • 
Preț: 880 lei/ 5 zile (fără costuri suplimentare)

Prețul include: toate materialele, masa de prânz la restaurante din zona centrala, două gustări și atelierele creative.

Înscrieri și detalii tabără la telefonul 0735 019 810

Despre Art Camp 2024

Tabăra va avea doi coordonatori cu o bogată experiență în lucrul cu copiii, specializați în domenii creative. Vom forma două grupe de vârstă: prima grupa – copii cu vârste între 5 și 7 ani și grupa a 2-a – copii între 8 și 12 ani.

Pentru mai multe informații despre activitățile Club Natura, puteți să urmăriți activitățile noastre pe pagina de Facebook sau pe site-ul www.contempora.ro

În cele 5 zile ale Taberei Urbane ART CAMP 2024 vom aborda mai multe tehnici artistice: de la desen, grafică, anime, pictură în acuarelă, tempera sau acrilic, până la colaj sau animație 2D. Deoarece dezvoltarea armonioasă a unui copil se face prin facilitarea accesului la cât mai multe forme de exprimare vizuală, Club Natura vă propune acest program creativ, gândit special pentru stimularea imaginației copiilor și pentru dezvoltarea creativității.

Folosind metode interactve, profesorii noștri vor ghida copiii prin lumea artei.

Pe lângă cursurile de pictură creativă sau desen step by step, copiii din Art Camp se vor bucura de jocurile și activitățile desfășurate în aer liber (în parcuri, pe terasă sau în curtea interioară). Masa de prânz va fi servită la restaurante situate în zona Universității – Piața Romană (ex.: Pizza Hut, Zitrone, Home, Cafe Verona, Lente, etc.)

Observarea și surprinderea naturii va fi o parte importantă a activităților, compozițiile realizate, fie ele plastice sau decorative, vor aduce momente speciale copiilor.

Dacă vremea va fi prietenoasă, și pentru că iubim natura, în această tabără urbană vom sta cât mai mult în aer liber.

Club Natura vă așteaptă la ART CAMP 2024!

Aici puteți vedea proiectele Club Natura realizate de copii:
www.youtube.com/@asociatiacontempora2900

Detalii Eveniment

Perioada:
19-23 Februarie 2024

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL