Ascultă-ți copilul ca să te asculte și el pe tine. Seminarii gratuite la Scoala Parintilor Responsabili

Marți 25 Septembrie 2018
București

Incepem seria de toamna de seminarii gratuite ale Scolii Parintilor Responsabili dedicate parintilor cu Ora de Disciplina. De ce disciplina? Nu numai pentru ca incepe scoala, ci si pentru ca disciplina este podul dintre scopuri si realizari, pe care, noi, parintii, trebuie sa il consturim pentru propriul nostru copil.

Astfel, marti, pe 25 septembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Disciplina, toti parintii sunt invitati sa deprinda arta disciplinei, astfel incat sa construiasca un pod cat mai trainic pentru viitorul adult ce va deveni copilul nostru.
Avem alaturi specialisti care vor face incursiunea noastra in tainele disciplinei interesanta si plina de invataminte:

Lecția 1
Ghid pe vârste: regulile și rutinele care ajută în disciplinarea copilului – Antonia Noël, Specialist în Comunicare, consultant și formator în Comunicare Relațională, autor de carte pentru copii

Lecția 2
Creșa, grădinița și școala: ghid de adaptare, acceptare și comunicare – Daniela Nicoleta Dumitrescu, Psiholog clinician, psihoterapeut CBT, practician Metoda ESPERE, blogger “Fericiti cei ce comunica”

Lecția 3
Cum adaptezi disciplinarea copilului vârstei și personalității acestuia – Cristina Dimitrescu, Psiholog clinician și psihoterapeut, mentor coach și trainer

Detalii si inscrieri aici ➤ https://bit.ly/2PgxqZj

Detalii Eveniment

Data:
Marți 25 Septembrie 2018

Program:
De la 17:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Elisabeta

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Elisabeta nr 45

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL