Atelier de miniarhitectura pentru copii

13:00:00 - 15:00:00
Sâmbătă 26 Octombrie 2013

Atelier gratuit de miniarhitectura pentru copii cu varsta minima 8 ani. Ateliere copii

arhÎn fiecare sâmbătă, între orele 13:00 și 15:00, la Lente Praporgescu, copiii pot construi casuțe.

Le vom pune la dispoziție copiilor cadrul, ca o panză albă, gata să iși găzduiască autorii: un colțisor special, un kit de materiale și tehnici și o discuție preliminară în care stabilim personajele principale reale sau imaginare (un grup de prieteni, o familie, niște animăluțe, etc.) și locurile prin care trec ele într-o zi.

Apoi construim minicartierul poveștii. Astfel, săptămână de săptămână, vom adauga celule noi, precum într-un fagure de albine, și vom obține un orășel care va fi opera colectivă a tuturor copiilor care ne vor fi trecut pragul.

Accesul este gratuit. Pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați la email: [email protected]

Telefon :0733.977.912 (în limita locurilor disponibile)

BOZONFERMION este o asociaţie formată din doi arhitecţi care pornesc în căutarea unor perspective noi de înţelegere a spaţiului, perspective care vin mai degrabă din afara disciplinei, de la oameni care trăiesc spaţiul, din medii cât mai diferite, cu vârste şi aspiraţii diferite. Copiii reprezintă o categorie foarte importantă pentru noi, fiindcă avem intuiţia că la ei vom găsi multe dintre răspunsurile cele mai autentice şi mai bogate în conţinut nefiltrat de experienţa de viaţă şi educaţie.

Lucrul într-un atelier de arte pentru copiii a declanşat căutarile noastre, ne-a făcut să investigăm aproape involuntar percepţia spaţiului din perspectiva lor şi ne-a deschis pofta de a continua să căutăm diferenţele de percepţie în funcţie de sistemul de valori al celui ce răspunde.
Primul proiect al asociaţiei a fost alcătuit dintr-o serie de întâlniri cu copii din două şcoli, una aflată în România şi cea de-a două în Namibia. Copii din aceeaşi categorie de vârstă au participat la ateliere de arte plastice şi lucru manual care au avut ca subiect central spaţiul locuit real şi imaginat.

http://bozonfermion.blogspot.ro/

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Octombrie 2013

Program:
13:00:00 - 15:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lente si Cafea

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. General Praporgescu nr 31

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL