Atelier de parenting: Parintii si timpul liber

Sâmbătă 14 Martie 2015
București

 

Atelier pentru parinti, bunici, matusi sau profesori cu copii cu varste intre 6 – 10 ani, sustinut de Lorena Licuta, psihoterapeut si consilier psihologic

atelier parenting copii 6 ani 10 aniFundatia Calea Victoriei organizeaza sambata 14 martie, incepand cu ora 11:00 Atelierul de parenting: Parintii si timpul liber, sustinut de Lorena Licuta, psihoterapeut si consilier psihologic pe probleme de cuplu, familie si copil.

Atelierul nostru este gandit nu doar pentru parinti, ci si pentru orice alte persoane interesate de buna ingrijire a copiilor: bunici, matusi, profesori etc. Intervalul de varsta despre care vom discuta este 6-10 ani.

Vom lucra, atat teoretic, cat si practic, in jurul ideii de a construi cu copiii relatii bazate pe dragoste si respect reciproc. Vom avea in atentie cu totul alte idei si metode decat constrangerea, amenintarea, umilirea sau pedeapsa, vom folosi experientele participantilor si vom exersa modalitati eficiente de comunicare si relationare.

“Toti cei ce cititi acest text va iubiti copiii. Asta inseamna ca toti, fara nicio exceptie, sunteti deja parinti buni. 🙂

Stiti deja ca, pe langa dragoste, e nevoie de cunostinte, tenacitate, serioasa rezistenta la frustrare, memorie de elefant si curaj in fata necunoscutului. Pe scurt, cealalta jumatate a bunei parentalitati este educatia. In fiecare moment pe care il petreceti cu copilul vostru, e important sa ii oferiti iubire si educatie.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Asadar, unde facem loc iubirii cand copilul ne ataca autoritatea? Cum instruiti fara sa aveti sentimentul ca v-ati epuizati ori/ si ca oprimati creativitatea si libertatea celui mic? Care sunt consecintele dezechilibrelor intre cele doua functii fundamentale pe care fiecare parinte este chemat sa le indeplineasca 24 de ore din 24, multi ani de-acum inainte?”-Lorena Licuta

Va recomandam sa purtati o tinuta comoda. Intalnirea va dura trei ore si jumatate, cu o pauza la mijloc.

 

Lector: Lorena Licuta

Data incepere: 14 Martie 2015; Ora curs: 11:00

Numar ateliere: 1

Cost: 110 ron, Cost redus (card fidelitate): 100 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

INSCRIERE LA [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Martie 2015

Program:
11:00:00 - 15:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL