Ateliere Creative de Primăvară la Club Natura

10:00 - 13:00
Sâmbătă 04 Martie 2023
București

Club Natura dă startul distracţiei și întâmpină anotimpul prospețimii și al creativității cu două ateliere de primăvară. Copiii vor realiza diferite materiale pe care le vor putea oferi celor dragi, prin mai multe tehnici adaptate varstei lor.

 25 Februarie 2023 Mărțișor: Atelier Creativ pentru copii

 4 Martie 2023 Cadoul de ziua mamei: Atelier Creativ pentru copii

  • Grupe
    • Grupa 1: copii 6 – 8 ani
    • Grupa 2: copii 9 – 14 ani
  • Durată workshopuri: 3 ore – sâmbătă între orele 10.00 și 13.00
  • Adresă: Str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București (zona Piața Universității- Piața Romană)
  • Preț: 150 lei/ 3h

Înscrieri și detalii workshop:

Despre Workshop

Club Natura dă startul distracţiei și întâmpină anotimpul prospețimii și al creativității cu două ateliere de primăvară. Copiii vor realiza diferite materiale pe care le vor putea oferi celor dragi, prin mai multe tehnici adaptate varstei lor. Fie că este vorba de mărțișoare haioase, animăluțe, inimioare sau marțișoare cu mesaje, copiilor le este oferită o paletă largă de subiecte, din care pot alege. Mărțișorul reprezită un motiv de bucurie și este un cadou minunat, pe care copiii îl pot face celor dragi, mai ales că sunt realizate chiar de ei. La atelierul de ziua mamei vom realiza un obiect de artă – cadoul perfect. Copiii vor învăța despre tainele cadoului perfect… cum se oferă un cadou, din ce materiale trebuie să îl facem și, nu în ultimul rând, taina care face din orice cadou un dar de preț.
Vă așteptăm cu voioșie să sărbătorim împreună venirea primăverii!

Despre Club Natura

Club Natura, în toate atelierele pe care le desfășoară, pune accentul pe înțelegerea noțiunilor de: creativitate, responsabilitate și sustenabilitate. Copiilor le va fi cultivată dragostea pentru natură, ea fiind cea care ne oferă, lângă resursele necesare traiului, bucurie și libertate… iar acestea sunt principlalele ingrediente pentru exprimarea creativității. Workshop-urile Club Natura folosesc mix-ul didactic: joc, storytelling + improvizație. Poveștile create de copii vor prinde viață și ne vor încânta, cu siguranță!
Creativitatea copiilor este nemărginită, iar noi dorim să folosim acest potențial în toate proiectele Club Natura.

Aici puteți vedea proiectele copiilor realizate în Club Natura:

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 04 Martie 2023

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Ateliere Creative de Primăvară la Club Natura este organizat în perioada 25 Februarie - 04 Martie 2023; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL