Ateliere de Comunicare Empatica pentru parinti

Marți 20 Mai 2014

Marti, 20 mai, ora 18.30 – Importanta aprecierii in relatia parinte-copil

Program de Comunicare Non-Violenta cu Monica Reu. Comunicare si conectare in relatia parinte-copil.

Ne bucuram sa va anuntam ca impreuna cu Gradinita Montessori Edu si Asociatia pentru Comunicare Non-Violenta am lansat din 11 Februarie 2014, un Program de Comunicare Non-Violenta pentru a ajuta parintii sa cladeasca o relatie autentica cu copiii lor, bazata pe iubire neconditionata, cooperare si empatie.

Acest program este realizat impreuna cu Monica Reu si cuprinde ateliere cu tematici diferite care se desfasoara in perioada 11 februarie – mai 2014. Pe parcursul acestor ateliere vom explora moduri în care ne putem conecta în mod autentic la copii, le putem intelege nevoile reale si putem cladi impreuna cu ei o relatie bazata pe iubire neconditionata, intelegere reciproca, cooperare si empatie.

program-comunicare-nonviolenta-nou-723x1024Cercetarile recente din domeniul psihologiei au scos la lumină un adevar pe care il simtim cu totii in viata de zi cu zi: "Fericirea fiintei umane este direct proportionala cu calitatea relatiilor pe care le are cu cei apropiati." Cu siguranta, una dintre cele mai pretioase relatii pe care le avem în viata este cea cu copiii nostri.

Educatia este mult prea pretioasa pentru a fi motivata de tactici coercitive. Comunicarea Empatica promoveaza educatia motivata de respectul pentru viata, de dorinta de a deprinde abilitati, de a contribui la bunastarea proprie si a celorlalti.

Trainer

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.

La inceputul anului 2010 a dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica ei, Emma. La jumatatea aceluiasi an, a demarat programul “Educatie empatica – CNV pentru parinti”, din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multa bucurie si armonie in viata de familie.

Mai multe detalii despre activitatea Monicai, testimoniale, Comunicarea Empatica si activitatea Asociatiei pentru Comunicare Nonviolenta gasiti pe www.nonviolenta.org

 

Agenda Programului de Comunicare NonViolenta:

Atelierele vor avea loc în zilele de marti, între orele 18:30 – 21.00

11 februarie – Cum ne conectam in mod autentic cu cei mici

4 martie – Nevoile de baza ale copiilor

25 martie – Cand copiii spun "nu": cum transform refuzul în dorinta de cooperare

29 aprilie – Cum gestionam agresivitatea copiilor prin Comunicare Empatica

20 mai – Importanta aprecierii in relatia parinte-copil

Pret: 65 lei/persoană/ atelier

Participarea se face pe baza de inscrieri pe email [email protected]

 

Detalii Eveniment

Data:
Marți 20 Mai 2014

Program:
18:30:00 - 21:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Gradinita Montessori Edu

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Mantuleasa nr 21

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL