Ateliere gratuite de pictură, opincărie și de confecționat ciucuri | Școala de meșteșuguri

Sâmbătă 08 Septembrie 2018
București

Un colectiv tânăr, ambițios lansează un concept unic in București ce are ca scop promovarea meșteșugurilor tradiționale românești in rândul elevilor de astăzi, pornind de la ideea ca “traditiile nu se moștenesc pur și simplu, ele se învață”.

Vă propunem un altfel de program de afterschool prin care, pe lângă activitățile educaționale cu echipa noastră de profesori, vom încerca sa sădim in sufletele copiilor dumneavoastră dragostea pentru ceea ce înseamnă meșteșug și tradiție românească.

Vă așteptăm in locația noastră într-un spațiu generos, amenajat in stil tradițional, în strada Alexandru Savulescu nr 14, (in spatele liceului Emil Racoviță) pentru o serie de ateliere GRATUITE la ziua porților deschise ce se adresează școlarilor.

1. Atelier de pictură pe vase de ceramică și prezentarea ceramicii de Horezu- 20 de locuri.
2. Atelier de opincărie – 20 de locuri.
3. Atelier de confecționat ciucuri- 20 de locuri.

În cadrul programului nostru de after school avem ca activități optionale olărit la roată tradițională, modelaj in lut, pictură pe vase de ceramică, opincărie, încondeiat ouă, măști populare, prezentarea ceramicii de Horezu și cea de Marginea, costume populare, limbi straine si multe altele.

Colaboratorii noștri sunt meșteri populari din diferite zone ale țării ce vor veni special la noi să le vorbească și să le arate copiilor tainele meșteșugurilor tradiționale și cadre didactice pe partea educațională.

Scopul nostru este să aducem aproape de elevii de astăzi dragostea față de tradiții și meșteșuguri precum și dezvoltarea acestora pe parte educațională intr-un cadru tradițional.

Vă așteptăm cu drag sa va înscrieți la atelierele gratuite din ziua porților deschise precum și programări vizite la numărul de telefon 0728176675.

Unde? Școala de meșteșuguri, Str. Alexandru Savulescu nr 14, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Septembrie 2018

Program:
De la 16:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL