Balul Bucureştiului Interbelic. Ediţia a 8-a | 22 Septembrie

Vineri 22 Septembrie 2023
București

Avem onoarea de a vă invita vineri, 22 septembrie, de la ora 20:00, la Balul Bucureştiului Interbelic, ediţia a 8-a, eveniment de gală organizat de Fundaţia Calea Victoriei care se va desfăşura într-una dintre cele mai frumoase clădiri ale Bucureştiului de altădată, Palatul Bragadiru.

Aţi visat vreodată să trăiţi într-o lume în care sunt organizate serate dansante, baluri fastuoase la care doamnele merg îmbrăcate în rochii retro elegante, împodobite cu şiraguri de perle şi pene, iar domnii cu joben poartă smoking-uri dichisite şi ceasuri cu lanţ de aur?

Balul Bucureştiului Interbelic îţi oferă minunata şansă să trăieşti o seară în atmosfera anilor ’20 – ’30, să asculţi jazz, să dansezi pe ritmuri de foxtrot, charleston sau tango şi să intri în povestea unor personaje de acum 100 de ani, într-o companie selectă. Ne vom bucura de socializare, de atmosfera ludică cu parfum vintage, de o călătorie memorabilă în perioada cosmopolită în care Bucureştiul era supranumit Micul Paris, în decorul strălucitor al Palatului Bragadiru, atât în sala mare de bal, cât şi pe terasa răcoroasă şi înverzită.

Programul pregătit de Fundaţia Calea Victoriei include momente de dansuri retro, scenete comice din Bucureştiul de altădată, muzică live cu Raluca Dumitrescu, demonstraţii de dansuri interbelice care vor prezenta paşii şi ritmurile de odinioară participanţilor, precum şi masa festivă, sub formă de bufet, cu gustări şi băuturi savuroase.
Vestimentaţia participanţilor la bal va fi de inspiraţie interbelică, doamnele şi domnişoarele sunt invitate să poarte rochii flapper, charleston din anii ’20, sau rochii lungi din anii ’30, care marchează formele corpului, machiaj smokey eyes, coafuri bob şi accesorii cochete, iar domnii pot purta frac sau costum negru de seară. Cele mai inspirate costume şi cei mai buni şi dezinvolţi dansatori vor fi premiaţi în cadrul Balului Bucureştiului Interbelic cu daruri alese.

📍Palatul Bragadiru – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1422276665042000/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 22 Septembrie 2023

Program:
De la 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL