Ai Curaj? Men Only @ Bărbați pe Mătăsari #1 – Festival Urban

20-21 Octombrie 2018
București

Dupa 8 editii de Femei pe Matasari, Festival Urban care a schimbat perceptia asupra zonelor adiacente centrului Bucurestiului, incepe anul acesta o noua serie de evenimente dedicata pasiunilor si meseriilor pe care le practica cu precadere barbatii.

Barbati pe Matasari se doreste a fi o extinderea a Festivalului Femei pe Matasari, o editie de toamna, o editie in care strada Matasari sa gazduiasca mici mestesugari, artisti si artizani, afaceri conduse de barbati care au inteles orasul, care fac din acesta un loc mult mai frumos si mai prietenos.

Câți dintre voi bărbații v-ați simțit presați de dorințele și cerințele femeilor din viața voastră? Câți dintre voi ați simțit că v-ați pierdut libertatea când v-ați căsătorit? Câți dintre voi dacă ați fi întrebați ce ați face diferit, ați spune că nu v-ați mai căsători? Câți dintre voi faceți tot ce puteți voi mai bine ca să aveți o relație minunată plină de conectare cu partenera voastră dar până la urmă tot la discuții interminabile ajungeți? Câți dintre voi vă simțiți atrași de alte femei și vă e teamă c-o să vină momentul în care o să trebuiască să alegeți încotro? Câți dintre voi nu ați făcut-o deja? Dacă vreți să explorați mai mult pe aceste teme importante pentru orice bărbat căsătorit sau într-o relație de lungă durată, intrați în cutia MEN ONLY de la Festivalul Barbați pe Mătăsari!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Detalii Eveniment

Perioada:
20-21 Octombrie 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL