Bazarul de Paște la Școala Gimnazială Liberă Waldorf – București

Sâmbătă 01 Aprilie 2023
București

🦋Comunitatea grupelor de grădiniță și a claselor din școala noastră vă invită la Bazarul de Paște🦋

Vă poftim cu drag la o zi ÎMPREUNĂ, alături de frumoasa noastră comunitate Waldorf.

🧚Veți găsi la noi cadouri inspirate și decorațiuni delicate lucrate manual, din lână, fetru, lemn și alte materiale naturale, de copiii, părinții și pedagogii noștri, precum și mulți invitați expozanți de la care puteți alege haine din lână și fibre naturale, jucării din lemn, decorațiuni de primăvară din materiale naturale, cărți pentru toate vârstele, produse culinare naturale, instrumente muzicale, cermică și porțelanuri sau uleiuri și cosmetice prietenoase🧚.

🧚 În aerul cald de primăvară, atmosfera de sărbătoare e întregită de atelierele special pregătite pentru părinți și copii și de bunătățile făcute în casă pentru cei care își iau răgazul să le guste în zona de bufet a Bazarului🧚.

Intrarea la Bazar este liberă.

1 APRILIE de la ora 10:00Unde? Școala Gimnazială Liberă Waldorf, Strada Ion Brezoianu 31, București

🌱Bazarurile sunt cele mai importante evenimente ale comunităților din școlile și grădinițele Waldorf. Prilej de exersare a spiritului comunitar, Bazarul reunește entuziasmul dar și efortul pedagogilor, părinților și copiilor de a pregăti cu migală obiecte făcute de mână în spiritul primăverii și de a împărtăși bucuria sărbătorii pascale alături de familii, prieteni și de toți cei care înțeleg să se bucure în tihnă și să dăruiască din suflet🌱.

🌱Invitații noștri sunt mici antreprenori locali, care practică meșteșuguri autentice sau caută și împărtășesc cu ceilalți produse naturale, sănătoase și de bună calitate. Toate pot fi momente de bucurie personală sau propuneri de cadouri frumoase, cu suflet și sens, cumpărate în tihnă, care poartă cu ele multă bucurie🌱.

🦋Vă așteptăm cu multă bucurie🦋!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Aprilie 2023

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL