Bookisit 2019. Primul târg de carte second-hand pentru copii

Duminică 17 Noiembrie 2019
București

Bookisit, primul târg de carte second-hand pentru copii, revine!

Organizat în jurul conceptului #reuse #reduce #recycle, târgul adaugă un al patrulea R, #REread. O inițiativă autohtonă de promovare a lecturii, #Bookisit a reușit prin primele două ediții să găsească o casă nouă pentru peste 500 de cărți vândute de cititori ca tine!
Prietenos cu oamenii și natura, târgul își propune să aducă laolaltă părinți, copii, bunici, mătuși și alți pasionați de cărți pentru copii și lectură, duminică, 17 noiembrie, 11:00-18:00, acasă la Mom O’Clock.

Cu ocazia acestei ediții derulăm și campania ”Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca”, prin care strângem cărți pentru copii pentru Biblioteca Comunală Sarmizegetusa. Așa că roagă-l pe copilul tău să aleagă din biblioteca personală o carte pe care a îndrăgit-o și ar recomanda-o și altcuiva (0-13 ani) și veniți împreună să ne-o aduceți pe 17 noiembrie la târg.

*Intrarea la târg este gratuită!*

**Toate locurile pentru expozanți au fost ocupate. Te așteptăm în calitate de vizitator și cumpărător!**

Partenerul minunat pentru această ediție este Mom O’clock, cea mai baby (and kid) friendly cafenea din București, dotată cu tot ce este necesar ca nevoile celor mici să fie înțelese și respectate, astfel încât părintele să se simtă în prim-plan și să se bucure de socializare. Un loc fără prejudecăți, unde chicotelile și mișunatul copiilor, crizele de plâns și alăptatul în public sunt lucruri absolut normale.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Poveștile care merită aduc prietenii împreună, deci te rugăm ajută-ne să răspândim mesajul despre #bookisit – Like, Share, Interested/Going, sau clasica recomandare offline.

Unde? Mom O’clock, Str Pictor Barbu Iscovescu 30, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 17 Noiembrie 2019

Program:
11:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL