Bookisit #5. Târg de Carte Second-Hand

Duminică 19 Septembrie 2021
București

Bookisit, târgul de carte second-hand prietenos cu *toată* familia, revine cu ediția #5!

Organizat în jurul conceptului #reuse #reduce #recycle, #reread, târgul este o inițiativă autohtonă de promovare a lecturii, care își propune să aducă împreună părinți, copii, bunici, mătuși și alți pasionați de cărți și lectură, duminică, 19 septembrie, 11:00-17:00, acasă la Cofferino Hub – Str. Soltuzului nr. 12, Bucuresti.

*Intrarea la târg este gratuită!*

**Toate locurile pentru expozanți au fost ocupate. Te așteptăm în calitate de vizitator și cumpărător!**

Cu ocazia acestei ediții derulăm și campania ”Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca”, prin care strângem cărți pentru copii pentru Biblioteca Şcolii Gimnaziale nr. 1 Valea Roşie, Călăraşi.

Așa că roagă-l pe copilul tău să aleagă din biblioteca personală o carte pe care a îndrăgit-o și ar recomanda-o și altcuiva (0-13 ani) și veniți împreună să ne-o aduceți pe 19 septembrie la târg.

Partenerul nostru principal pentru această ediție este Cofferino Hub, cafeneaua părinților și a copiilor. Un loc confortabil și luminos unde tu poți lucra, te poți relaxa, poți socializa, în timp ce copiii se joacă și explorează în siguranță. Echipa de la Cofferino ne așteaptă cu tarte delicioase, snacks-uri sănătoase, cafea aromată, limonadă rece, cidru, bere și vin. 🙂
Poveștile care merită aduc prietenii împreună. Te rugăm ajută-ne să răspândim mesajul – Like, Share, Interested/Going, sau clasica recomandare offline.

Unde? Cofferino Hub, Str. Soltuzului nr. 12, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 19 Septembrie 2021

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL