Bucharest Vintage Bicycle Show pwd by Retro Velo Romania ed. III

Sâmbătă 08 Septembrie 2018
București

BițaColor împreună cu asociația Retro Velo România are plăcerea de a vă invita la cea de a treia ediție a Bucharest Vintage Bicycle Show powered by Retro Velo romania, festivalul nostru dedicat bicicletelor vintage.

Dacă și ție îți plac bicicletele vechi sau dacă ai una cu care te mândrești, vino sâmbătă, pe 8 septembrie, în parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură. Noi te așteptăm cu biciclete rare (mai vechi de 1989) și cei mai pasionați colecționari de biciclete.

De ce să vii la Bucharest Vintage Bicycle Show?

-Vei afla tot ce vrei să știi despre biciclete vintage și te vei întâlni cu cei mai pasionați colecționari.
– Vei cunoaște membri fondatori ai singurei asociații de profil de la noi din țară pentru biciclete vintage, Asociația Retro Velo România. De asemenea, vei putea admira bicicletele pe care aceștia le aduc, adevărate obiecte de cult pentru domeniul bicicletelor vintage.
– Vezi cele mai impresionante colecții personale de biciclete vechi: cursiere de oțel, biciclete de pistă, biciclete de oraș clasice și biciclete de damă.
– Poți intra în contact cu cei care recondiționează, restaurează și colecționează biciclete vintage, sau cei care dezvoltă ateliere în acest domeniu.

Dacă ai o bicicletă cu care te mândrești, construită înainte de 1989, vino cu ea la Bicycle Vintage Bicycle Show și poți pleca acasă cu trofeul ediției. Bicicletele pot fi înscrise în trei categorii:

• Original condition (Stare originală)
• Restored (Recondiționată)
• Custom (Personalizată).

Bicicletele vor fi jurizate și notate de către un juriu compus din 5 membri ai asociației Retro Velo Romania, colecționari de biciclete vintage, după niștre criterii prestabilite.

Pe lângă partea de Vintage Show va fi și o zonă de talcioc, unde oricine poate veni cu biciclete, piese și accesorii vintage pentru a le oferi spre vânzare/schimb.

În plus, spre finalul serii, avem concert Unflicted si o petrecere de incheiere.

De ce organizăm acest eveniment?

Credem că bicicletele sunt nemuritoare și suntem obsedați de bicicletele vechi. Recondiționăm biciclete de aproape 7 ani și, în tot acest timp, am readus la viață sute de biciclete. Acest eveniment este ocazia noastră de a reuni pe toți cei care sunt la fel de pasionați ca noi.

Bucharest Vintage Bicycle Show este o inițiativă BițaColor, organizat impreună cu Retro Velo România cu sprijinul Roaba de Cultura.

https://www.facebook.com/events/1296412757167751/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Septembrie 2018

Program:
13:00 - 22:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Parcul Regele Mihai I al Romaniei (fost Herăstrău)

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Nordului 7-9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL