Calea Inimii – Workshop de Meditatii Sufi cu Deva Krishna

23-25 Martie 2018
București

Bine ai venit la workshopul Calea Inimii!

Ce este Calea Inimii?
Prinacest proces meditativ vreau să te introduc în Calea Inimii a Misticilor SUFI, având o viziune simplificată, accesibilă oricui, bărbaților și femeilor. Este un workshop experiențial, intensiv, care lucrează cu metode specifice pentru deschiderea centrului inimii, considerat centrul Conștiinței.

Cine este Sufitul și Dervișul?
Cuvântul SUFI provine de la cuvântul Safi care înseamnă ”Pur”. Dervișul este un căutător al Adevărului care dansează învârtindu-se în jurul său. În profunzimea inimii tale și a esenței tale este prezent un Sufi, un Mistic, o ființă Pură care așteaptă să fie trezită.
Calea Sufiștilor este o cale devoțională. Dervișul se dedică cu iubire și pasiune practicii, care purifică inima și mintea, pentru a trăi experiența Divinului și a Adevărului.

De ce te invit să participi la acest proces?
Calea Inimii a fost creată pentru a susține creșterea ta, pentru a te ajuta în mod concret să cunoști cine ești și pentru a-ți trezi conștiența.

– Această experiență te va ajuta să iți eliberezi inima, să o purifici de gândurile și de emoțiile negative, de trăirile dureroase din trecut, dar mai ales de acele experiențe care au lăsat un semn, o urmă sau o rană în tine.
– Energia care se transformă îți va permite să te deschizi Încrederii, Iubirii, Iertării, Conștienței, Compasiunii, intuiției și empatiei.
– Te va ajuta să vezi cu claritate jocurile subtile ale egoului. Te va ajuta să te înrădăcinezi în conștiență și în tăcerea interioară.
– Vei putea experimenta și trăi sentimentul de Unitate cu Viața, cu ceilalți și cu Divinul.

– În Satsang, Deva va aborda tematici și dinamici care îndurerează mintea umană.
De-a lungul mileniilor, odată cu evoluția conștiinței, s-au dezvoltat modele de gândire și de comportament, transmise de religii și de instituții.
Din cauza identificării cu aceste modele rigide egoul s-a hrănit atât de mult, creând o divizare profundă față de realitatea vieții și a existenței.
Deva atrage atenția asupra conștienței, a înțelepciunii inimii, a Adevărului Ființei dincolode proiecțiile și de iluziile minții.

Pentru mai multe informații și pentru înscrieri:
http://www.deva-krishna.com/index.php/2018/01/07/calea-inimii-cu-deva-krishna-workshop-intensiv-de-meditatii-sufi-si-dansuri-dervish-23-25032018/

https://www.facebook.com/events/335978750225030/

Detalii Eveniment

Perioada:
23-25 Martie 2018

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL