Catharsis parintesc. Atelier pentru parinti

Sâmbătă 23 Noiembrie 2013

Un atelier special, experiential, in care parintii sunt invitati sa isi exprime emotii precum furie, frustrare, tristete pentru a se elibera si a recapata echilibrul emotional. Parte din exercitii vor fi ghidate de  actrita Oana Radu

Atelier Catharsis“Daca chiar vreti un tur al celor mai negre impulsuri ale voastre, atunci faceti copii; si asta va va pune in legatura cu cele mai incontrolabile si regretabile impulsuri ale voastre.”  spune Michael Thompson.

Multi dintre noi, cel mai probabil, ne regasim in spusele de mai sus. Iar emotiile, de toate felurile, sunt normale si necesare pentru a avea un echilibru emotional. Ca parinti insa, atunci cand vine vorba de furie, tristete, iritare, irascibilitate, tindem sa avem un grad mai mare de autocontrol si sa le exprimam mai putin  sau mascat. Dar, pentru a ne pastra echilibrul emotional, este nevoie ca aceste emotii sa fie exprimate, traite, recunoscute.

Tocmai de aceea, dragi mamici si tatici, va oferim un atelier experiential, un loc si un timp doar al vostru,  in care sa va exprimati si eliberati emotiile, sa va descarcati toata tensiunea acumulata, pentru a  regasi echilibrul si resursele  necesare si a oferi apoi  si mai multa dragoste, intelegere si rabdare .

Vom face toate acestea prin intermediul exercitiilor ghidate de invitata noastra speciala, actrita Oana Radu.

Nu va spunem mai multe, ci va asteptam  sa experimentati sambata, 23 noiembrie, ora 14.00, timp de o ora. Locatia este Crayon Club(Intr. Mieilor, nr.17-21, sector 2), iar limonada inclusa!

Asteptam inscrierile voastre pe adresa [email protected] sau la numerele 0721254119, 0744831508.

PS: de data aceasta va asteptam fara ghemotocii mici.

Va invitam sa ne vizitati pe euparinteghemotoc.blogspot.ro!

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Noiembrie 2013

Program:
14:00:00 - 14:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Crayon Club

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Intrarea Mieilor 17-21

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL