Ce faci cand nu e totul roz in vacanta? Relatii fericite, familii fericite

Marți 10 Iunie 2014

Relații fericite, familii fericite #8

Ce faci când nu e totul roz în vacanță?

Comunicare Relațională prin metoda ESPERE®

 

poster8-micBucurești – 10 iunie 2014 – va avea loc cea de-a 8-a întâlnire dedicată celor care doresc să învețe să comunice relațional și eficient, în familiile lor – prin metoda ESPERE® – metodă creată de Jacques Salomé.

 

Pentru că am început să ne pregătim pentru vacanța de vară, vrem să aducem în discuție câteva elemente ale comunicării relaționale, prin care să ne reconectăm cu copiii noștri, atunci când nu se mai aplică regulile din timpul anului școlar sau de grădiniță, atunci când putem să ne bucurăm mai mult și mai bine, de timpul petrecut împreună, în familie.

 

Pe parcursul celor două ore vom vorbi despre flexibilitate, reconectare și mai ales despre oportunitatea ca rolurile noastre de mămică/tătic să se manifeste mai mult și cu impact mai mare asupra celor mici.

– Care sunt diferențele dintre rolurile mamă/mămică, tată/tătic, de ce sunt ele necesare copiilor și de ce este bine să le conștientizăm și să le lăsăm să funcționeze relațional în relația cu copiii noștri?

– De ce apar uneori conflicte în relațiile cu bunicii copiilor, cu părinții sau socrii noștri, atunci când cei mici petrec mult mai mult timp cu ei?

– Ce putem face să ne bucurăm mai mult de timpul liber al familiei, cu mai puține reguli și de ce nu, cu mai puține furii, nervi sau alte conflicte din partea tuturor?


Despre toate acestea și încă multe altele vom încerca să discutăm deschis, vizual, folosind instrumentele Metodei ESPERE® plecând de la situațiile concrete propuse de voi, în ultima noastră întâlnire din seria Relații fericite, familii fericite, de dinainte de vacanța de vară.


Cu cine?

Claudia Jimeno Beltran – trainer și consultant în supervizare, în comunicare relațională în Metoda ESPERE®, trainer și moderator de grupuri de dezvoltare personală, psiholog și specialist în tehnica TIPI.

 

Evenimentul Relații fericite, familii fericite – ediția # 8 – Ce faci când nu e totul roz în vacanță – va avea loc în data de 10 iunie 2014, de la 18.30 la 20.30, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, București.


Prețul biletului: 40 de lei pentru plata în avans și 50 de lei – la eveniment. Pentru înscrieri accesați AICI.

 

Detalii Eveniment

Data:
Marți 10 Iunie 2014

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Capital Plaza Hotel

Județ:
sector 1

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Blvd Iancu de Hunedoara, nr. 54

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL