Cele Mai Ieftine 10 Jocuri de Societate +6 ani

Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, alegerea unui joc de societate potrivit pentru copil poate reprezenta o sarcină dificilă pentru părinți și uneori chiar o cheltuială substanțială. Dar un joc de societate simplu și distractiv nu trebuie să coste o avere, de aceea de data asta selecția noastră include cele mai ieftine jocuri de societate pentru copii de minim 6 ani, astfel încât să puteți să vă bucurați de timpul petrecut în familie la preț redus.

Jocurile de societate aduc numeroase beneficii pentru dezvoltarea cognitivă, socială și emoțională a copiilor. În primul rând, ele dezvoltă abilități matematice și de logică prin intermediul regulilor și a strategiilor necesare pentru a câștiga jocul. Apoi îi învață pe copii să coopereze cu alți jucători și să își dezvolte abilitățile de comunicare și interacțiune socială. În plus, jocurile de masă le oferă ocazia să învețe să își gestioneze emoțiile, cum ar fi dezamăgirea sau entuziasmul, într-un mediu controlat și sigur. Nu în ultimul rând, sunt o alternativă plăcută și sănătoasă la activitățile digitale și pot ajuta la crearea unui echilibru între timpul petrecut în fața ecranelor și activitățile tradiționale de joc și socializare.

În alegerea jocurilor nu am omis factorul distracție, de la Pentomino și To the Rescue!, până la Domino Timer, toate aceste produse sunt concepute pentru a oferi o experiență antrenantă și în același timp distractivă.

Vă recomandăm să luați în considerare aceste opțiuni excelente și împărtășiți momente memorabile cu copiii.

1. Tumblin Tower
Joc de masă pentru copii și părinți

2-8 jucători

Joc de masa pentru copii si parinti Tumblin Tower, tip Jenga, 45 buc, 6 ani plus
Joc de masa pentru copii si parinti Tumblin Tower, tip Jenga, minim 6 ani

Tumblin Tower este jocul de societate perfect pentru copiii de peste 6 ani. Cu 45 de blocuri din lemn colorate, jucatorii trebuie sa mute si sa aseze blocurile deasupra turnului fara a-l face sa cada. Este un joc captivant si plin de suspans. Vei vedea că prețul este foarte atractiv pentru un astfel de produs tip Jenga.

Detalii și preț.

6 Board Games antrenante de jucat in 15 minute in cel puțin 2 jucători de minim 8 ani

2. Mikado Woodyland
Joc distractiv de societate

2-6 jucători

Mikado Woodyland joc de societate
Mikado Woodyland joc de societate

Mikado Woodyland este jocul de societate perfect pentru o seară distractivă în familie. Jocul de îndemânare constă în îndepărtarea treptată a câte unui tăruș colorat dintr-un morman, fără a-i mișca pe celelalți. Fiecare jucător își alege culoarea la începutul jocului și apoi își așteaptă rândul pentru a acumula cât mai mulți tăruși fără să îi miște pe cei de altă culoare. Este un  joc pe cât de ieftin pe atât de captivant, care îi va distra cu siguranță pe cei mici.

Detalii și preț.

20 Jocuri de Memorie Distractive pentru Copii de 3-7 Ani

Sau poate preferi ceva mai cunoscutul joc de societate Marocco, acum într-o formă nouă multicoloră. Vezi preț și detalii.

3. Moara din lemn
Joc de Societate ClauM

Joc Moara din lemn, ClauM
Joc Moara din lemn, ClauM

Moara din lemn este jocul de societate care ne amintește de serile în familie petrecute în copilărie. Cunoscutul joc constă în plasarea pieselor pe tablă pentru a forma o moară și eliminarea pieselor adversarului. Tabla și piesele sunt confecționate din lemn rezistent, astfel încât jocul va putea fi jucat timp îndelungat. Ideal pentru dezvoltarea gândirii logice și critice, a abilităților de luare a deciziilor și de calcul matematic la copii, jocul oferă rezultate vizibile în scurt timp.

Detalii și preț.

4. Oh Pardon Clasic
Jocuri de Societate D-Toys Travel

2-4 jucători

Jocuri de Societate D-Toys Travel, Oh Pardon Clasic
Oh Pardon Clasic – Jocuri de Societate D-Toys Travel

Oh Pardon Clasic este de fapt îndrăgitul joc de societate „Nu te supăra, frate!”. Jocul le oferă copiilor ocazia de a da frâu liber spiritului competitiv, fiind potrivit pentru petrecerea timpului în familie sau cu prietenii. Varianta compactă a jocului, inclusă în colecția D-Toys Travel, este perfectă pentru călătorii și vacanțe.

Detalii și preț.

20+ Jocuri Simple de Comunicare pentru Drumuri cu Mașina. Joculețe cu Exemple pentru Deplasări cu Copii +3 ani

5. Cuvinte incrucisate
Jocuri de Societate D-Toys Travel

Joc D-Toys Travel - Cuvinte incrucisate
Cuvinte incrucisate – Joc D-Toys Travel

Cuvinte incrucișate este un joc de societate distractiv și educativ pentru toată familia, care ajută la îmbogățirea vocabularului în limba română, engleză, franceză sau spaniolă. Jocul dezvoltă simțul lingvistic și ajută la învățarea ortografiei, fiind potrivit pentru copii și adulți deopotrivă. Varianta compactă a jocului, inclusă în colecția D-Toys Travel, este ideală pentru călătorii, fiind ușor de transportat și în același timp probabil la cel mai mic preț pentru un joc de cuvinte încrucișate.

Detalii și preț.

6.Cărarea pierdută
Joc de Societate D-Toys Travel +6 ani

2-4 jucători

Joc D-Toys Travel - Cararea pierduta
Joc D-Toys Travel – Cararea pierduta

Cărarea pierdută este un joc de societate inspirat de povestea clasica a lui Hansel și Gretel. Jocul dezvoltă imaginația, gândirea logică și spiritul competitiv al copiilor. În timpul jocului, jucătorii trebuie să își folosească abilitățile de orientare și strategie pentru a parcurge un traseu plin de obstacole și capcane. Varianta compactă a jocului este ideală pentru călătorii, fiind ușor de transportat și jucat în orice moment. În plus nu e deloc scumpă!

Detalii și preț.

5 Cărți de Joc Speciale pentru Jocuri în Familie. Cum se Joacă și Unde le Găsim

7. Mini Letter Race
Joc societate Alexander 6+ ani

Fii rapid si precis cu „Mini Letter Race”, un joc de societate Alexander excelent pentru dezvoltarea percepției și reflexelor. De asemenea, acesta reprezintă un exercițiu bun pentru perceperea și interpretarea corectă a semnelor literelor. Regulile jocului sunt simple: jucătorii descoperă alternativ o carte și se întrec pentru a forma literele corecte pentru a se potrivi cu imaginea de pe carte.

Detalii și preț.

Jocul ȚOMAPAN – Ghid Complet: Cum se Joacă și Liste de Țări, Orașe, Munți, Ape, Plante, Animale, Nume

8. To the rescue!
Joc de societate Egmont +6 ani Multicolor

2-4 jucători

Joc de societate Egmont, To the rescue, 2-4 jucatori, +6 ani, Multicolor
Joc de societate Egmont, To the rescue, +6 ani

To the Rescue! este un joc de societate cu reguli interesante și inedite, ilustrații frumoase și un preț atractiv. În joc, jucătorii își trimit vehiculele de salvare la diverse accidente, câștigând puncte de victorie pentru fiecare acțiune reușită. Prin acest joc, jucătorii își antrenează memoria și percepția, învățând în același timp să reacționeze în situații periculoase. Cu tematică captivantă și gameplay dinamic, jocul de societate este o alegere excelentă pentru o seară distractivă în familie.

Detalii și preț.

50+ Activități Creative care Dezvoltă Abilitățile Artistice ale Copiilor de 3-6 ani

9. Pentomino Multicolor
Joc de societate Granna Game, +6 ani

1-2 jucatori

Joc de societate Granna Game Pentomino, 1-2 jucatori, Multicolor
Joc de societate Granna Game Pentomino

Pentomino este un joc de societate de la Granna Game, ce conține o tablă și 12 piese de puzzle, fiecare compusă din 5 pătrățele. Scopul jocului este să plasezi piese de puzzle pe tablă, fără să se suprapună cu piesele deja existente și fără a folosi aceeași piesă de mai multe ori. Jucătorul care reușește să plaseze ultima piesă de puzzle câștigă. Un joc simplu și distractiv, potrivit pentru copii îndrăgostiți de boardgames.

Detalii și preț.

30+ Lungmetraje de Animație Gratuite pentru Copii, în Engleză, Fără Reclame

10. Joc Domino Timer
Joc de societate Multigra, +6 ani

+1 jucator

Joc Domino Timer, Multigra, +6 ani, Multicolor
Domino Timer, Joc de societate Multigra, +6 ani

Jocul Domino Timer de la Multigra este conceput pentru copii cu vârsta de peste 6 ani și poate fi jucat de cel puțin un jucător. Prin intermediul jocului, copiii vor învăța și consolida regulile de determinare a timpului în funcție de poziția acelor de pe cadranul ceasului pe elementele individuale DOMINO. În timpul jocului, prin aranjarea elementelor sau jucând domino, copiii vor fi implicați în competiții incitante, antrenându-și reflexele și percepția, capacitatea de asociere și de a gândi strategic. Jocul Domino Timer este colorat și captivant, oferind o experiență de joc memorabilă pentru copii.

Detalii și preț.

10 Cadouri pentru Copii care Construiesc! Jucării STEM Interactive și Educative


 RECOMANDARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU