Circuitul Instalațiilor de Lumină Lights On 2018. Concurs de Creativitate pentru Designeri, Architecti și Ingineri @ Cluj

28 Noiembrie - 31 Decembrie 2018
Cluj-Napoca

Pornit dintr-un concurs de creativitate destinat designer-ilor, arhitecților și inginerilor, singurul de acest fel din România, inițiativa Lights ON își propune să aducă împreună idei și concepte inedite pentru iluminatul festiv urban și să întindă o mână de ajutor autorităților locale în demersul lor de a implementa soluții de iluminat corespunzătoare.

2018 este anul în care, după 4 ediții ale concursului, lansăm Circuitul Instalațiilor de Lumină, o componentă specială a Lights ON ce își propune pe de o parte să educe publicul și pe de alta să faciliteze accesul acestuia la arta contemporană, reprezentată în acest caz de instalații de lumini artistice.

Lights ON va aduce în atenția publicului câteva instalații de lumini inedite în centrul orașului Cluj-Napoca. Printre acestea se numără atât unele dintre cele mai apreciate instalații din Europa, cât și unele create special pentru această primă ediție a circuitului, ambele fiind operele unor artiști atât locali, cât și internaționali.

facebook.com/pg/lightsonromania/

Circuitul se va desfășura pe parcursul a 45 de zile, între 16 noiembrie și 31 decembrie, fiind unul dintre cele mai îndelungate și totodată curajoase evenimente de acest tip, propunându-și să ilumineze, dar și să inspire peisajul nocturn al orașului Cluj-Napoca, într-o perioadă a anului în care noaptea e mai lungă decât ziua, iar noi suntem atrași de lumină.

Harta circuitului: https://lightsonromania.com/harta-circuit/?lang=ro

În fiecare seară, vor avea loc tururi ghidate, sub îndrumarea celor de la Cluj Guided Tours, parcurgând la pas întregul circuit și făcând o legătură, nu doar fizică, între ce este o instalație de lumină (cu adevărat) și mesajele pe care artiștii au încercat să le transmită.

facebook.com/pg/lightsonromania/

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

În apropierea fiecărei instalații, se vor desfășura diverse activități/evenimente special create astfel încât să întregească povestea lor. Programul și harta sunt menite să vă ajute să nu ratați vreuna, așa că aruncați o privire peste ele.

Lights ON este un eveniment gratuit, făcut posibil cu ajutorul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Detalii Eveniment

Perioada:
28 Noiembrie - 31 Decembrie 2018

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL