Club Elefantelul curios (sector 4) face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019, program Before & AfterSchool

București

Club Elefantelul curios (sector IV) face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019, program Before & AfterSchool.

Avem flota numeroasa, astfel ca putem preluam copii de la urmatoarele scoli din sectorul 4: 190, 194, 111, 110, 113, 114, 129, 119, 98, 110, 189, 99, Martisor, 79. 

Program: orele 10-19 (8-19 in timpul vacantelor)

Pentru ca incurajam prietenia carte-elev, organizam cerc de lectura, GRATUIT, pentru toti copiii inscrisi!

  • Clubul de lectura le va face pofta de citit! Le dezvolta limbajul, pe de o parte, si imaginatia, pe de alta! Memoria, atentia, capaciatatea de a face scenarii si de anticipa, concentrarea si puterea de intelegere, toate sunt stimulate cand facem cunostinta copiilor cu literatura. Asociatia Curtea veche vine cu cartile si metodologia, noi venim cu profesori bine instruiti si elevi curiosi.

Sub indrumarea unui cadru didactic repartizat unei grupe restranse (10 copii), in functie de categoria de varsta, elevii nostri au urmatorul program:

  • Recapitularea/ consolidarea cunostintelor dobandite la scoala;
  • Efectuarea temelor;
  • Verificarea efectuarii temelor (discutii individuale invatator – copil);
  • Exercitii suplimentare;
  • Activitati Arts&Craft, in special elevii claselor pregatitoare
  • Pregatire pentru concursurile scolare
  • Jocuri si proiecte pentru dezvoltarea inteligentei emotionale

Accesul la locul de joaca (interior si exterior) este esential. Indoor, dispunem de o sala generoasa, tip open space, dotata cu jocuri si jucarii, lego, trambulina, masa de Air hockey si de Fussball, iar Outdoor avem curte amenajata pentru miscare sanatoasa.

Activitati Elefantelul Curios curte*** TARIFE pentru anul scolar 2018-2019:

Afterschool: 790lei / luna (program complet, TRANSPORT in limita a 3 km fata de club – inclus, optionalul de LECTURA si optional Limba straina Engleza sau Germana la ALEGERE- incluse)+ masa 17 lei/zi (pranz, gustare), in functie de prezenta efectiva a copilului, anuntata cu cel putin 24 de ore inainte. Se poate asigura si transport catre casa, seara, contra cost.

OFERTA SPECIALA SEPTEMBRIE 2018 – taxa este de 600 lei+ masa zilnic

Beforeschool: 660lei / luna (program complet, TRANSPORT in limita a 3 km fata de club- inclus, optionalul de LECTURA+ masa 19 lei/zi (mic dejun si pranz), in functie de prezenta efectiva a copilului anuntata cu cel putin 24 de ore inainte. Se poate asigura si transport de acasa dimineata, contra cost.

OFERTA SPECIALA SEPTEMBRIE 2018 – taxa este de 500 lei+ masa zilnic

Activitati optionale: Lb ENGLEZA, Lb GERMANA, SAH, DEZVOLTARE PERSONALA, Logopedie, TEATRU, DANSURI, BUNE MANIERE, NUTRITIE (detalii gasiti si aici)

TAXA SE ACHITA IN INTERVALUL 01-05 pentru luna in curs.

La inscriere se plateste un kit educational unic/ an scolar (indivizibil), in valoare de 300 de lei (include caiete de lucru, fise de lucru si toate materialele auxiliare necesare desfasurarii activitatii de afterschool)

Nu se scad din taxa de scolarizare absentele, pauzele intersemestriale si semestriale, vacantele de iarna si de primavara, zilele declarate sarbatori nationale libere si alte zile libere impuse de evenimente independente de AFTERSCHOOL Elefantelul curios®.

Detalii, programari si inscrieri:

Activitati Elefantelul Curios copii


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU