Cluj Triathlon Challenge @ Cluj-Napoca

Duminică 09 Septembrie 2018
Cluj-Napoca

Către copii și părinți,

Clubul Sportiv Atlas Invictus, Clubul Sportiv Politehnica Cluj și Federația Română de Triatlon, vă invită pe data de 9 septembrie, începând cu ora 9, să participați la ”Cluj Triathlon Challenge” 2018, prima competiție de triatlon și duathlon pentru copii și părinți din Cluj-Napoca.

Unde? Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, Cluj Napoca

Competiția este una de nivel interjudețean și se adresează COPIILOR CU VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 8 ȘI 13 ANI, afiliați sau nu unui club sportiv din România și PĂRINȚILOR. Aceasta va cuprinde trei tipuri de probe: concurs triatlon cu probele de întot variind între 50m și 200m, concurs de duatlon (alergare, bicicletă, alergare) și un element special, concurs de ștafetă între familii (echipe formate din părinți și copii). Evenimentul se va desfășura în zona Str. Pandurilor, Bazin Olimpic, Malul Someșului.

Această competiție a venit ca un răspuns pentru problemele actuale de sănătate, printre care se numeră și obezitatea care este din ce în ce mai des întâlnită. În același timp, se dorește educarea copiilor, și totodată a părinților, în direcția unui stil de viață sănătos și activ. Vă așteptăm la ”Cluj Triathlon Challenge” să descoperim împreună plăcerea activităților sportive și a beneficiilor lor.

Înscrieri la: https://atlasinvictus.com/atlas-challenger/cluj-triathlon-challenge-2018/

!!! Procesul de înscriere necesită semnarea unei declarații pe proprie răspundere care atestă aptitudinea fizică de a lua parte la competiţie cât şi asumarea întregii responsabilităţi (pentru securitatea şi siguranţa dumneavoastră, pentru accidentarea terţilor şi/sau deteriorarea echipamentului etc), exonerând Organizatorul de orice răspundere.

https://www.facebook.com/events/221980088469306/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 09 Septembrie 2018

Program:
09:00 - 15:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL