Colegiul Naţional Spiru Haret

  Yachting pe Lacul Morii Bucureşti– copii din clasele I-VIII

  În fiecare sâmbătă are loc cursul organizat de dl profesor Alexandru Mihăiţă. În fiecare grupă vor fi maxim 8 copii pentru ca profesorul să poată urmări dezvoltarea fiecărui participant.

  Cursul ţinteşte dezvoltarea abilităţilor sportive, a autocontrolului şi atingerea excelenţei în yachting, lucru perfect realizabil prin antrenamente şi autocontrol.

  Trebuie să ştiţi că după 2-3 şedinţe fiecare participant va fi capabil să manevreze singur (da, aţi citit bine-SINGUR) barca denumită Optimist care are ca propulsie doar o velă. Şi ce e cel mai interesant este cât de natural se mişcă singuri pe apă copiii! Fascinant!

   

  Despre profesor

  Alexandru Mihăiţă este profesor de sport, absolvent al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. Fondator al Clubului Sportiv Fapt, este pasionat de lucrul cu copiii şi iubeşte yachtingul! Care începe aproape întotdeauna cu bărcile micuţe, cu Optimiştii. Aşa a antrenat de-a lungul timpului campioni naţionali la clasa de bărci Optimist (categoria cea mai mică) şi la clase olimpice.

  Cotizaţie: 35 lei de persoană pentru un curs de două ore
  Număr de copii în grupă: maxim 8

  Cursurile teoretice au loc la Colegiul Naţional Spiru Haret (în spate la Hotel Intercontinental- http://www.cnshb.ro/contact ), iar cursurile practice au loc pe Lacul Morii Bucureşti (intrarea din Str. Virtuţii, sector 6).

  Pentru înscrieri vă rog să ne scrieţi la adresa [email protected]

  //

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  str. Italiană nr. 17

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU