Conferința Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru părinți

Sâmbătă 16 Aprilie 2016
București

Conferința Crizele de furie ale copiilor este susținută de doi psihoterapeuți experimentați în psihologia copilului şi a relaţiilor de familie, Anca Ganciu şi Cătălina Hetel, la Centrul CreART.

Teatrul Ion Creangă organizează Conferința pentru părinți – „Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru părinți” & Atelierul pentru copii – „Culorile lui Elmer”.

Pericolul se apropie. Uneori îl poţi simţi de la distanţă, alteori nu ştii când a ajuns lângă tine. E ca un pachet suspect din care se aude tic tac, tic tac. Este criza de furie a celui mic, care nu îşi poate stăpâni emoțiile. Ce facem acum?

Într-un prietenos cadru de dialog, Teatrul Ion Creangă invită părinții să participe la un nou eveniment dedicat lor: Conferința „Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru părinți”. Susținută de doi psihoterapeuți experimentați în psihologia copilului şi a relaţiilor de familie, Anca Ganciu şi Cătălina Hetel, conferința va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, ora 11.00, la sediul Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti (Piața Lahovari, nr. 7).

Pornind de la „Ce să faci… când îţi ieşi din fire. Ghid pentru copiii care nu-şi pot stăpâni furia, cartea scrisă de dr. Dawn Huebner şi ilustrată de Bonnie Matthews, Anca şi Cătălina vor vorbi despre momentele de înverşunare şi mânie ale celor mai mici şi despre părinţii-genişti, care învaţă să dezamorseze crizele, supărările și nervii prin tehnici cognitiv-comportamentale.

Pentru copiii participanţilor la conferinţă, Teatrul Ion Creangă propune o plimbare prin curcubeu: atelierul „Culorile lui Elmer”. Condus de actrița Vera Linguraru, atelierul interactiv combină arta povestirii, teatrul și desenul, explorând aventurile simpaticului personaj imaginat de David McKee. Deşi Elmer nu e altceva decât un elefant, hăinuţele lui… diferite îi vor învăţa pe copii despre acceptare și prietenie. Atelierul este recomandat categoriei de vârstă 3-6 ani.

Aceasta este cea de-a treia întâlnire TIC pentru părinţi şi copii, după „Întrebări, dar mai mult răspunsuri” (octombrie 2015) şi „Cât de mult e prea mult? Educația – între dorințele părinților și nevoile copiilor” (ianuarie 2016).

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Aprilie 2016

Program:
11:00 - 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL