Conferința Dr Louis Norbeck- Care sunt inteligențele copilului meu?

Vineri 06 Decembrie 2013

Care sunt inteligențele copilului meu? Aflam la Conferința Dr Louis Norbeck despre Teoria inteligențelor multiple, fundamentată de Howard Gardner si aplicata in cele mai bune scoli din lume.

conf banners web 2a

Gardner, profesor de Cogniție și Educație la Harvard Graduate School of Education, a pus sub semnul întrebării ideea că inteligența este o capacitate generală cu o singură dimensiune deținută de fiecare persoană. Gardener definește existența mai multor inteligențe care caracterizează în mod unic fiecare individ în parte.

Metodologia de predare FasTracKids  se bazează pe principiul inteligențelor multiple și creează un mediu atractiv pentru fiecare elev, stimulându-i și cultivându-i tipurile de inteligențe ce îl particularizează.
Această abordare îi oferă fiecărui copil o experiență mai profundă și mai plăcută de învățare, constituind o ocazie unică pentru a-și pune în valoare unicitatea.
Primul pas în aplicarea acestui model de învățare este să identificăm tipurile de inteligență  ce îi caracterizează pe copiii din cursurile noastre.

Când?

Vineri 6 decembrie, orele 18:00 –21:00


 RECOMANDARE


Unde?

Amfiteatrul A.I. Cuza din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a municipiului București (B-dul Octavian Goga, nr 2, sector 3)

Vă invităm la conferința Dr-ului Louis Norbeck pentru a afla împreună:

  • Teoria inteligențelor multiple explicată
  • Instrumente de evaluare a inteligențelor multiple
  • Care sunt inteligențele predominante ale copilului meu?
  • Curriculumul FasTracKids și inteligențele multiple

 

Invitat special: Dr Louis Norbeck

Dr Louis Norbeck  este creatorul instrumentului de evaluarea a inteligențelor multiple ale copiilor numit Potențialul de Învățare FasTracKids. Dr Norbeck este profesor în cadrul programului Curriculum și Predare la McDaniel College din Westminster, Maryland, USA, unde s-a specializat în psihologie educațională, predare și dinamici de grup. Sfaturile sale din domeniul educației sunt rezultatul unei experiențe de profesor, consilier, administrator și coach în școli și facultăți din SUA în care a lucrat cu elevi de toate vârstele, de la preșcolari până la educatori cu mare vechime. Dr Norbeck este de asemenea psihoterapeut și director executiv al Innovative & Creative Education, Inc., care oferă programe de educație complementară copiilor cu vârstele de la 6 luni la 10 ani din Millersville, un orășel de lângă Washington DC, SUA. Dr Norbeck a facilitat peste 500 de prezentări și ateliere de dezvoltare pentru părinți, educatori și asistenți în domeniul sănătății.

Dr Norbeck este de asemenea autorul cărții Building a Quality Learner: 10 Rules Every Parent Must Follow.

Prețul biletului de participare la conferința: 120 de lei  – 20% reducere pentru clienții FasTracKids  și clienții veniți din partea partenerilor conferinței.

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 06 Decembrie 2013

Program:
18:00:00 - 21:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Județ:
sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd Octavian Goga nr 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL