Copiii Intră in Direct cu Moș Crăciun la Radio Itsy Bitsy

Mos Craciun are, pentru al treilea an consecutiv, propria emisiune LIVE la Radio Itsy Bitsy, in perioada 19 noiembrie – 21 decembrie.

Mos Craciun are, pentru al treilea an consecutiv, propria emisiune LIVE la Radio Itsy Bitsy, in perioada 19 noiembrie-21 decembrie.

Copiii pot intra „In direct cu Mos Craciun” in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 20:00-21:00, sunand la ITSY (*4879) sau direct din aplicatia gratuita Itsy Bitsy FM.

Mos Craciun asteapta telefoane de la toti copiii, fie ca vor sa-i recite o poezie, sa-i povesteasca intamplari amuzante sau sa-i spuna ce-si doresc sa primeasca anul acesta sub pomul de Craciun.

In plus, toti prichindeii care suna si intra in direct in emisiune primesc de la Mos Craciun cate un cadou.

Afla mai multe detalii pe itsybitsy.ro.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU