Copiii vin la MNLR. Întâlnire cu cartea

Sâmbătă 19 Octombrie 2019
București

Muzeul Naţional al Literaturii Române invită copiii, părinții și bunicii la o nouă întâlnire cu cartea la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 11.00. De data aceasta este vorba despre „Cine a pus piper în mare?”, de Carmen Tiderle, carte apărută la Editura Humanitas Junior. Invitată: Carmen Tiderle. Moderator: Vasile Ernu.

Se iau crocodili care se cred dive, bunici sărite de pe fix, verze bully și trandafiri-vampiri, cochilii care n-au chef să imite sunetul mării, pinguini cu covrigi în coadă, vaci care dau vin și oi care fac pariuri…, se pun într-o barcă, se adaugă umor cât cuprinde, rime și piper și se citește cu hohote de râs din copilărie până la orice vârstă.

„Cine a pus piper în mare?” este a patra carte a autoarei care a descoperit secretul cititului din plăcere la copii și pe cel al întoarcerii la copilărie a oamenilor mari, cu ilustrații de Petridean.

Carmen Tiderle e poetă-șefă la Direcția de Rime Șmechere pentru Copii și nu Numai, copywriter-iță și mama lui Dor și a lui Ro. Îi plac maimuțele și râmele, culoarea albastru, lucrurile pe dos și ar vrea să trăiască la mare. Călătorește des în Bucurville și o dată a ajuns tocmai la Polul Vest.

Intrarea este liberă.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Octombrie 2019

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Naţional al Literaturii Române

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Nicolae Crețulescu, 8

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL