Crezi că Moș Crăciun e prea ocupat pentru a ajunge la tine? Închiriază Moși Autentici cu Barbă Naturală!

01-24 Decembrie 2019
București

Ajuta copilul sa creada in existenta lui Mos Craciun! Pastreaza magia Craciunului si a existentei lui Mos Craciun pentru copilul tau. In fond, atat timp cat ne bucuram sa oferim cadouri si zambete celor dragi, Mos Craciun exista! Nu-i asa?

Alege soluția perfectă – un Moș Crăciun autentic la fel ca odinioară, disponibil special pentru copilul tău, în orice zi a lunii cadourilor. Agenția de Casting (http://www.agentiadecasting.ro) este devotată găsirii omului potrivit pentru fiecare rol.

Inca din copilarie, fiecare dintre noi asociem sarbatorile de iarna cu anumite lucruri… anumite traditii specifice familiei si locurilor in care am crescut. Unii dintre noi nu concep Craciunul fara bradul impodobit, altii il asociaza mirosului de cozonac, iar pe altii chiar si mirosul portocalelor ii duce cu gandul la sarbatoarea sfanta.

Experiența ne-a arătat că întruchiparea unui personaj este un lucru ce necesită precizie, finețe, dar și imaginație și emoție. Moș Crăciunii noștri sunt carismatici, veseli și fermecători, cu mult lipici la copiii cuminți și nerăbdători.

Nu promitem un Crăciun alb cu flori de gheață, dar promitem Moș Crăciuni cu barbă albă și zâmbet cald, pentru fiecare serbare, petrecere, copil, părinte și bunic.

Bună! Numele meu este Florentina Marinescu și #credinmoscraciun la fel de mult cum cred în mine, în familia mea, în calitatea serviciilor oferite prin Agenția mea de Casting, mai cred în echipa pe care o conduc, în fericirea copiilor pe care Moșii noștri îi vizitează, în mulțumirea pe deplin a părinților dar și în reinventarea an de an a unor Sărbători ca odinioară.

#credinmoscraciun nu este eticheta unor oameni naivi, usor de manipulat și cărora să le poți vinde „orice” dacă este ambalat frumos.

#credinmoscraciun este eticheta unor PĂRINȚI ADEVĂRAȚI, preocupați de fericirea copiilor; a unor DASCĂLI care vor să susțină visele, imaginația și creativitatea copiilor pe care îi formează; a OAMENILOR adevărați care știu că oricat de ocupați ar fi, oricâte greutăți ar purta, Sărbătorile sunt magice iar această magie este întărită de un Moș Crăciun autentic.

#credinmoscraciun este eticheta OAMENILOR care nu vor să dezamăgească și nu vor să fie dezamăgiți!

Și dacă nu te-am convins încă, dragă vizitatorule…sper ca filosofia pe care am construit acest serviciu să o facă! „La noi nu vei găsi niște domni simpatici deghizați în Moș Crăciun de Sărbatori ci niște Moși Crăciun deghizați în domni simpatici tot restul anului!

Cu drag,

Florentina Marinescu

 

GALERIA DE PERSONAJE

inchiriaza mos craciun galerie personaje

REZERVĂ ACUM!

Mos Nicolae pentru copii fericiti

inchiriaza mos nicolaeExista cel putin o zi in an, in care toti copiii isi curata ghetutele cu placere. De ce? Pentru ca acestea trebuie incarcate cu bunatati de catre Mos Nicolae. Hai sa oferim copiilor o experienta de neuitat, intalnindu-l pe Mos Nicolae. Un costum bine realizat; un om atent selectionat si foarte multi copii fericiti. Acesta este noul nostru serviciu de inchiriere Mos Nicolae.

REZERVĂ ACUM!

Moș Crăciun cu barbă naturală
pentru Serbare

mos craciun cu barba naturala petreceri corporate

Moș Crăciun la grădinită sau la școală, invitatul special la serbarea de Crăciun.

Moș Crăciun nu poate lipsi de la serbarea de Crăciun a copiilor de la grădiniță sau de la școală! Moșul cu barbă albă și straie roșii este invitatul special, mult așteptat de copii. Cui i-ar spune ei toate poeziile, poveștile, cântecelele și mai ales colindele, dacă nu lui Moș Crăciun?! Pe cine ar întâmpina cu brațele deschise și ochii strălucind de fericire, căutând să vadă ce se ascunde în tolba mare și grea? Moș Crăciun este, fără doar și poate, cel mai iubit bătrânel!

REZERVĂ ACUM!

Moș Crăciun cu barbă naturală
pentru Acasă

mos craciun cu barba alba 2 gokid

Nu risca să strici surpriza și bucuria copilului îmbrăcând o rudă sau un cunoscut în Moș Crăciun. Apelează cel mai bine la servicii de specialitate. Pe www.inchiriazamoscraciun.ro îl găsești pe Moș Crăciun adevărat! Moș Crăciun cu barba naturală sau, cum ne place nouă să spunem, ca în colind, „Moș Crăciun cu plete dalbe…” adevărate!

Bucură-te alături de cel mic de un Crăciun ca în povești, cu Moș Crăciun cu plete dalbe, spiriduși pricepuți și brad frumos împodobit. Moș Crăciun și spiridușii de la inchiriazamoscraciun.ro dau dovadă de multă pricepere în lucrul cu micuții dornici să-i cunoască. Moș Crăciun al nostru este cald, blând, cu vorba dulce, priceput în a descoase copiii pentru a marturisi cât au fost de cuminți pe parcursul anului.

REZERVĂ ACUM!

Moș Crăciun pentru Petreceri Corporate

mos craciun cu barba alba 3 gokid

Cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla, la maturitate, este să rămânem copii! Și, ne place sau nu să recunoaștem, cei mai mulți dintre noi redevenim copii și redescoperim copilul din noi de Crăciun. Cine nu se bucură la vederea bradului împodobit, la mirosul cozonacilor de acasă și… la venirea lui Moș Crăciun!

Ca manager sau om de resurse umane, cu sigurantă pregătești o petrecere de Crăciun pentru angajații tăi. Fă-le o surpriză ca la carte cu un Moș Crăciun din povești! Pe www.inchiriazamoscraciun.ro îl găsești pe Moș Crăciun adevărat, cu plete dalbe naturale, cu barba albă și costumul roșu, pregătit să ofere cadouri și să creeze o atmosferă de basm!

REZERVĂ ACUM!

Crăciuniță & Spiriduși

inchiriaza craciunite

Ce s-ar face Moșul fără ajutoarele sale de nădejde? Căci Moș Crăciun este bătrân, sacul e greu, cadourile multe… Ajutoarele Moșului reprezintă o necesitate atunci când Moș Crăciun ajunge într-un loc unde trebuie să împartă foarte multe cadouri. Altfel cum s-ar descurca el să țină minte numele tuturor copiilor, să-i țină și pe ei pe genunchi și sacul în spate?

Cheamă-l pe Moș Crăciun la evenimentul tău, dar nu uita de ajutoarele lui! Pe lângă faptul că ele vor asigura buna desfășurare și organizare a evenimentului, vor face deliciul celor mici, îi vor apropia pe cei mai sperioși dintre ei de Moș Crăciun și vor fi acolo să va încânte cu costumele lor perfecte și cu zâmbetele sincere.

Crăciunița, cel mai prețios ajutor al lui Moș Crăciun!

REZERVĂ ACUM!

OFERIM SERVICII ÎN BUCUREȘTI ȘI ILFOV*

* pentru Ilfov se percepe taxă de transport

Vizitează-ne acum!

Detalii Eveniment

Perioada:
01-24 Decembrie 2019

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL