Crocodil. Spectacol pentru copii și părinți la Brașov

Sâmbătă 28 Octombrie 2023
Brasov

♥ O fată este îndrăgostită și suferă. Nimic ieșit din comun în asta și totuși, ea iubește, dar iubirea ei nu este ca toate celelalte iubiri acceptate social și convențional, iar ea nu este ca toate celelalte fete. Ea este hărțuită și marginalizată pentru că este diferită: nu încalcă vreo lege, nu caută să facă rău nimănui, nu deranjează. Este doar diferită de normă, iar pentru asta trebuie pedepsită. ♥

🐊 CROCODIL

De: Elise Wilk
Regie: Lorena Zăbrăuțanu
Cu: Mihaela Alexandru, Sabina Brândușe
Scenografie și video: Vlad Basarab
Muzică originală: George Pandrea
Lumini: Nick Amarie
Producție: Vlad Popescu

Piesa de teatru abordează o temă extrem de actuală și relevantă pentru copii și părinți: hărțuirea în mediul școlar. Povestea pune în lumină o radiografie interioară a sentimentelor unei victime a hărțuirii, arătând realitatea crudă a suferinței pe care o trăiește un copil supus agresiunilor verbale, psihice și fizice.
Spectacolul va fi urmat de o sesiune de Q&A cu psihoterapeuta Claudea Moldoveanu, specializată in comportamentul adolescenților.

Următoarele reprezentații au loc pe 8 noiembrie (premiera), 12 și 15 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia (Strada Michael Weiss 22, Brașov).

🎟️ Intrare liberă!

📍 Centrul Multicultural al Universității Transilvania (Bd. Eroilor 29) de la ora 19:30

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1006228970666799/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Octombrie 2023

Program:
De la 19:30

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL