Cufărul cu Păpuși – Ateliere pentru Copii 4-10 Ani

Sâmbătă 26 Mai 2018
București

In urmatoarea luna, Igloo Club va invita la 4 ateliere din seria “Cufarul cu papusi”, prin care sustinem dezvoltarea limbajului la copii.

Ne vom folosi la maximum de creativitatea copiilor si vom confectiona papusi handmade- personaje din povestile fratilor Grimm, carora le vom da viata la sfarsitul fiecarei sesiuni. Copiii vor deveni actori iar parintii spectatori, incurajand copiii sa se exprime si sustinandu-i în dezvoltarea comunicarii, abilitate esentiala în facilitarea integrarii lor in societate.

Vom pune la dispozitie toate materialele necesare: hartie creponata, bile, nasturi, paiete, lipici, sclipici, bucati de materiale textile divers colorate, sarmulite plusate si o gramada de accesorii care asteapta sa fie folosite.

  • 19 mai – Sustinerea dezvoltarii limbajului la copil, Povestea “Hansel si Gretel” – 10.00 – 12.00. Responsabilizam copiii si-i implicam si concret: sa aduca o bucata de paine si cateva pietricele de acasa
  • 26 mai – Sustinerea dezvoltarii limbajului la copil, Povestea “Cenusareasa” – 10.00 – 12.00
    (vom confectiona inclusiv animalute)
  • 1 iunie – Sustinerea dezvoltarii limbajului la copii, Povestea “Croitorasul cel viteaz” – 10.00 – 12.00. Responsabilizam copiii sa aduca o felie de paine sau mai multe si putin magiun intr-un borcanel 
  • 2 iunie – Sustinerea dezvoltarii limbajului la copil, Povestea “Rapunzel” – 10.00-12.00

Primim si copii cu nevoi speciale, insotiti de parinti si primim chiar si adulti, care nu se pot abtine in a retrai copilaria prin povestile fratilor Grimm. Ii vom responsabiliza cu activitati privind dezvoltarea cadrului de poveste si sustinerea copiilor in tot ce fac.

Aici suntem o familie.

Sustinerea si coordonarea activitatilor: Magda Tulimianu, educator specializat, experienta in ludoterapie si instructor preparator, alaturi de noi din anul 2015.

  • Grupa maxima: 10 pers.
  • Locul de desfăşurare: Igloo, Str. Făinari nr. 45A, et. 1, ap. 2, Sector 2, tel: 0723 321150
  • Vârsta: Copii 4-5 ani în echipă cu un părinte; copil participare independentă, între 6-10 ani.
  • Tarif: 50 lei/copil/atelier; 80 lei/echipă părinte+copil/atelier. Dacă doriți să veniți la mai mult de un atelier, beneficiați de o reducere de 20%. 

Pentru înscrieri, sunați la 0723 321 150 sau trimiteți mesaj la [email protected]. Pentru primul atelier, așteptăm înscrierile până pe 17 mai. Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Mai 2018

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL