Cum pregatim catelul pentru temperaturile de iarna. Eveniment marca Nuca | Cluj

Ne intalnim duminica la un eveniment marca Nuca cu un subiect important si anume cum pregatim animalul de companie pentru sezonul rece.

Pregatim o multime de surprize pentru voi, vom avea informatii folositoare despre cum ne pregatim cainele in functie de talie, greutate, varsta, rasa si stare de sanatate.

Toate aceste informatii le veti putea gasi la noi, puteti discuta cu medici veterinari voluntari Nuca si cu invitatul nostru special Vlad Vancia, specialist in psihologie animala si dresaj canin.

Foarte important, avem pregatite pe marimi si pe culori si modele, o gramada de hainute de catei, contra unei donatii catre Nuca – daca veniti cu catelul le puteti si proba, in functie de talie gasiti modelul potrivit. Tot pentru voi facem si o tombola la care se pot castiga hainute.

* Dacă nu ai un câine cu blană specială pentru a rezista la frig, precum Husky sau Samoyed, atunci o hăinuță este un “must have”. Găsește o hăinuță care să țină de cald și să nu imobilizeze cățelul. Daca nu ai inca o hainuta, alege-ti una de la eveniment si fa o donatie.

* Hraneste-l corespunzator si asigura-i un aport caloric sporit. O idee buna ar fi biscuitei si snackuri bio facute de casa. Noi iti oferim retetele si invitatul nostru Vlad Vancia te invata cum sa le faci.

Duminica, la 13, in mansarda la HASH Bar, Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu Nr 43A, Cluj-Napoca


 RECOMANDARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL