Cum să te conectezi cu copilul tău, cu Lavinia Sîrboiu

Sâmbătă 25 August 2018
București

Dragul meu parinte,

Iti este greu sa te joci cu copilul tau. Simti ca ai atatea lucruri importante de facut, atatea responsabilitati apasa pe umerii tai si acel timp de joaca ar fi timp pierdut. Cum tu, adult fiind nu mai poti vedea prin ochii tai importanta jocului. Nu mai poti ajunge in dispozitia aia de joaca mintea ta spunindu-ti cate ai de facut.

Agenda ta e plina. Si singura ta liniste e cand bifezi cat mai multe din acea lista lunga. Doar ca acea lista nu este despre tine. Este doar dorinta ta pentru a-ti arata ca faci suficient de multe. Sau ca esti suficient de bun.

Fugi de joaca. Pentru ca acolo dai nas in nas cu tine. Cu emotiile tale. In joaca aia libera pe care ti-o cere copilul tau nu mai ai cum sa te prefaci. Doar esti. Fara masti, fara paravan, fara pres care sa ascunda ce nu vrei sa se vada. Si ai fugit mereu de asta. Pentru ca durea sa auzi mereu ca nu esti bun, ca nu faci bine, ca altii sunt mai buni. Sau ca pierzi vremea jucandu-te.

Vrei sa te poti juca cu copilul tau? Da-ti voie sa te joci intai cu tine. Da-ti voie sa intri in papucii copilului care poate sa vorbeasca cu zane, sa se lupte cu dinozaurii sau sa fie ceea ce el isi doreste.
Asta are nevoie copilul tau. De un părinte neserios. De un părinte care poate sa-l asculte. Sa intre in lumea lui.

Prin joaca te conectezi cel mai usor cu tine. In joaca poti sa-ti spui povestea. Vorbesti usor despre fricile si durerile tale. Si, in joaca, iti este cel mai usor sa visezi.

Vrei sa ai o relatie frumoasa cu copilul tau? Invata sa te joci. Si vei fi parintele de care copilul tau are nevoie.

Așa că sâmbătă, 25 august, de la 10 dimineața, ne vom aduna mai mulți părinți și ne vom juca. Poți să o iei ca sport și distracție dacă vrei :). De fapt, o să intri încet în papucii de copil și o să vezi cât de bine e acolo. Apoi, îți va fi mult mai ușor să te conectezi cu copilul tău, indiferent de vârsta lui, prin joc. Te va invita în lumea lui, fiindcă de data asta vei fi curios, și te va învăța regulile lui. Din acel moment, veți crea împreună povestea, care vă va apropria și mai mult.

Unde? Land of Oz – Centru de RE:Creație pentru părinți, Str. Doctor Nicolae D. Staicovici 23, Bucuresti (vezi pe hartă)

Ghidul tău: Lavinia Sîrboiu – Trainer NLP, Emotional Coach, terapeut tehnica vindecarea copilului interior, mămică a trei copii și partener de joacă 🙂

Investiția ta: 120 lei

Înscrierea se face în limita locurilor disponibile (maxim 16) printr-un email la [email protected] sau SMS la telefon 0727 235 888.

Eveniment / Facebook: https://www.facebook.com/events/250862562173157/

Vă așteptăm!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 August 2018

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL