Curs de educație prenatală @ Willing – Iași

29-30 Iunie 2019
Iasi

Cursul de educație prenatală pe care vi-l propunem este un curs obiectiv și imparțial, singurele repere care ne ghidează sunt studiile și cercetările recente din revistele de specialitate.

Cursul nu este afiliat niciunui spital, produs sau serviciu de marketing, prin urmare principalul scop al acestuia este să pună la dispoziția părinților informații importante pentru deciziile pe care le vor lua în legătură cu ei și cu copiii lor în această călătorie a nașterii.

Beneficiile participării la curs:
– scade considerabil apariția depresiei postnatale
– înlăturarea temerilor, fricilor
– crește gradul de implicare al taților
– mama învață cum să stabilească o relație avantajoasă cu personalul medical
– naștere frumoasă, fără traume
– tatăl beneficiază de 10 zile de concediu în plus

Prin ce se diferențiază cursul organizat de Willing de altele de acest gen?
Formarea educatorului nostru prenatal ca psihoterapeut de cuplu și familie, îi permite să pună accentul în cadrul cursului pe educația prenatală completă. Pe lângă informațiile despre sarcină, naștere, alăptare și îngrijire a nou născutului, Dana Holman se axează și pe psihoeducatia de cuplu, parenting si psihoterapia durerii si a fricii.

Program curs:
– 29 iunie 2019, între orele 10:00 – 17:00
– 30 iunie 2019, între orele 10:00 – 17:00

Locație: Cabinetul Willing situat în Iași, str. Strapungere Silvestru nr. 50, bl. T 3-4, sc. C, ap. 3 (intrarea se face din strada).

Taxa de participare este de 400 Ron per cuplu.
Plata se va realiza în ziua cursului.
Vă puteți înscrie până pe 25 iunie 2019, prin completarea formularului disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeSaIj0fpZcmzAn0GAAQr-TUwPiS_HABKpPODVWD5kg7rObQ/viewform.

Părinții care se înscriu la curs până pe 21 iunie vor beneficia de o reducere de 100 Ron.

Testimoniale:
„Acest curs m-a ajutat să văd dintr-o altă perspectivă nașterea și tot ce presupune maternitatea. Mi-au fost înlăturate temerile prin transmiterea încrederii în forțele proprii, printr-o cantitate generoasă de informații și o stare de liniște și bine.”

„Informații precise, prezentate în mod clar, cu multe explicații și răspunsuri la multe întrebări. Mulțumim!” – D. Mirela

„Am învățat foarte multe lucruri utile despre îngrijirea copilului, naștere și plan de naștere. Mă simt mult mai bine pregătită. Vă mulțumesc.” – G. Diana

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Perioada:
29-30 Iunie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
17:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL