Cursuri de pilates postnatal – Mama si bebe

00:00:00 - 00:00:00
10-14 Iunie 2014

 

Cursuri de pilates postnatal – Mama si bebe. Cursuri de pilates postnatal – exercitii pilates la care mama participa impreuna cu bebele

Pentru a avea o viata lunga si sanatoasa, e nevoie sa acordam atentie stilului de viata pe care il ducem. Miscarea fizica si tonusul sunt la fel de importante pentru un corp sanatos si o stare de bine. Multe femei se gandesc cu teama la sarcina, la durerile din timpul nasterii, la kilogramele pe care le pun si nu le mai pot da jos.

flyerpilates2

 

Pilates este un sistem de fitness combinat cu balet care presupune tonifierea si controlarea muschilor. Exercitiile Pilates au rolul de a anihila orice punct slab al organismului nostru, restabilind echilibrul. Astfel, problemele cu incheieturile, afectiuni ale coloanei, o rezistenta slaba – toate pot fi remediate in urma unui program intensiv de exercitii Pilates. Exercitiile Pilates au rolul de a mentine echilibrul organismului, de a coordona musculatura si a elimina durerile de spate, fiind esentiale in sustinerea coloanei vertebrale 

Pilates Postnatal cu copilul sunt exercitii fizice care poti sa le faci impreuna cu copilul, pentru o revenire dupa nastere mai rapida si mai eficienta. Cursul de Pilates Postnatal cu copilul este adresat mamicilor cu copilul de varsta 6 saptamani minim. 

Datorita accentului pus pe respiratie, gravidele care practica pilates prenatal isi dezvolta capacitatea pulmonara si isi imbunatatesc sistemul circulator. Exercitiile de pilates se bazeaza foarte mult pe respiratie si pe coordonarea intregii musculaturi. Acestea cresc si mobilitatea articulatiilor si elimina durerile de spate, imbunatatind postura. 

Program: de la prima ora 9.00-12.00 si de la 18.00-21.00

Victoria Dance Studio

Studio ce ofera cursuri de balet pentru copii si adulti, Pilates adulti, pilates prenatal si postnatal, dans contemporan. Victoria Dance Studio este un loc in care poti sa compui povestea ta si a copilului tau. Baletul este mai mult decat un simplu dans sau o forma de miscare fizica. Dezvolta gratia si eleganta tinutei.


 

Detalii Eveniment

Perioada:
10-14 Iunie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Victoria Dance Studio

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei nr 206

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL