Cursuri de programare Logiscool la sediu de clasă sau online. Oportunitate pentru copii și adolescenți de a-și petrece timpul liber, construind abilități pentru viitor

25 Septembrie - 13 Octombrie 2021
București

Abilitățile digitale joacă un rol esențial în lumea de astăzi, împreună cu creativitatea, lucrul în echipă sau gândirea analitică.

Cursurile de programare Logiscool îl ajută pe copilul tău să își dezvolte aceste abilități și îi pune la dispoziție un parcurs educațional care se desfășoară pe mai mulți ani. Indiferent de domeniul în care își va dori să profeseze, cunoștințele de programare îl vor ajuta.

Ghidați de instructori tineri și pasionați de mediul digital, elevii Logiscool construiesc propriile lumi în jocurile lor preferate, trec de la programarea vizuală la cea text și pot chiar construi aplicațiile dorite.

Investește în educația de viitor a copilului tău!

Folosește codul GOKID5 pentru o reducere de 5% la toate cursurile de programare oferite de școlile din București: https://www.logiscool.com/ro/cursuri-logiscool/bucuresti

Din această toamnă Logiscool pregătește pentru copii și adolescenți cursuri de programare care:

  • se țin în grupe restrânse de câte 6-12 elevi în funcție de vârstă
  • se desfășoară la sediu sau în mediul online
  • durează 1h 30’ și se desfășoară în sesiuni săptămânale

Alege grupa de vârstă a copilului tău chiar aici:
https://www.logiscool.com/ro/cursuri-logiscool/bucuresti

Alfabetizarea digitală devine una dintre abilitățile de bază ale secolului XII, iar elevii noștri nu sunt doar utilizatori pasivi ai tehnologiei, ci sunt cei care o vor transforma mai departe.

Logiscool e prezent în 20 de țări
în peste 100 de locații
și peste 100.000 de elevi au participat la cursurile și evenimentele Logiscool la nivel global

Logiscool_Conversion_Lectie-demo_1 (1)

Ne-am pregătit corespunzător, respectând toate normele de igienă și precauție pentru programele care au loc în sediile noastre.

Detalii Eveniment

Perioada:
25 Septembrie - 13 Octombrie 2021

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL