Degețica. Spectacol interactiv cu Trupa Sufletel | Constanța

Duminică 17 Noiembrie 2019
Constanta

Un spectacol fabulos inspirat din povestea lui Andersen va avea loc duminică, 17 noiembrie la hotel Ibis de la ora 18.00 transpus în scenă de Trupa Suflețel.

Îți mai amintești cum e să te simți mic într-o lume mare? Să simți că lumea în care ai nimerit e alcătuită diferit de ceea ce îți dorești să trăiești? Îți mai amintești cum anume ai căutat de-a lungul timpului locul tău în lume? Plin de provocări, de căutări și de trăiri e universul minunat al basmelor lui Hans Christian Andersen , iar Degețica, una dintre primele scrieri ale autorului, ne vorbește despre locul fiecăruia în această lume extraordinară în care trăim!

Un spectacol musical cald și jucăuș, în care supradimensionarea păpușilor determină percepția fantasticelor dimensiuni ale lumii copiilor. Delicatețea existenței micilor făpturi, privită prin lupa magică a teatrului de păpuși aduce un spectacol fantezie, în care sunt descrise peripețiile acestui personaj atât de îndrăgit de copii: DEGEȚICA!

Biletele se rezervă sunând la 0766400181. Cost bilet: 30 lei de persoană, se achită la eveniment.

Condiții de participare:
Orice copil trebuie supravegheat de către un adult, organizatorii nu își asumă supravegherea copiilor.
Rezervarea telefonică este obligatorie, organizatorii nu își asumă răspunderea pentru persoanele prezente fără rezervare.
Pentru o bună organizare participanții la eveniment sunt rugați să sosească la spectacol în intervalul 17.30 – 17.45.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 17 Noiembrie 2019

Program:
De la 18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL