Despre oameni și animale. Episodul 1 @ Parcul Feroviarilor – Cluj

Vineri 17 Iulie 2020
Cluj-Napoca

În ultimele 4 luni ne-am schimbat cu toții tiparele de socializare. Ne-am văzut mai rar și am ieșit mai puțin. Ne-am plâns de înstrăinare, de însingurare, de atrofierea relațiilor, de claustrare.

În tot acest timp, cei care ne vedeau și nu ziceau nimic – deși sufereau exact ca noi, erau animalele noastre de companie.

Cum au trăit animalele noastre de companie pandemia? Oare le-am răspuns la nevoi? Cum s-au transformat relațiile dintre noi? Cum pot fi ele îmbunătățite? Cum ne imaginăm că ar trebui să fie ele de fapt?

Și ce spun toate astea despre noi toți, despre cum valorizăm relațiile noastre în general?
Fabrica de Pensule vă propune o serie de 4 evenimente în care vom încerca să răspundem la aceste întrebări. Evenimentele se vor desfășura în fiecare vineri, pe parcursul următoarelor săptămâni, în aer liber, în Parcul Feroviarilor, și includ o serie de discuții cu specialiști invitați și proiecții de filme.

În primul episod al evenimentului discutăm despre ce înseamnă o relație sănătoasă om-câine, care sunt beneficiile unei astfel de relații, cum să câștigăm și noi și câinele de pe urma acestei relații și ce înseamnă să fim deținători responsabili.

Invitați: dr. Madaras Péter, dr. Sultan Kassabachi, dr. Szentkuti FarkasModeratori: Bogdan Radu, Vlad Vancia, Szakáts István

Hai să ne (re)vedem și să (re)învățăm cum să relaționăm cu animalele noastre de companie cât mai bine. Și poate și cu noi înșine.

Asigurăm apă pentru căței. Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm să vă țineți blănoșii în lesă și vă recomandăm să vă aduceți păturici.

Accesul este gratuit, însă locurile sunt limitate. Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță, igienă și distanțare socială.

*Grupurile maxim admise sunt de 3 persoane
*Se va păstra o distanță de minim 2 metri între fiecare grup de persoane
*Purtarea măștii este obligatorie
*La intrare vi se va măsura temperatura (max. admis 37.3 grade)
*Vă încurajăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție
*În cazul în care prezentați simptome sau nu respectați măsurile de protecție, accesul la eveniment nu va fi posibil.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 17 Iulie 2020

Program:
20:00 - 22:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL