Development of Human Potential Through Yoga. Workshop de yoga tradițională

Sâmbătă 17 Februarie 2018
București

În perioada 17-18 februarie 2018 organizăm cel de-al doilea workshop de yoga tradițională (primul a avut loc in martie 2017) condus în Romania de Swami Sivamurti, emisarul în Europa al Școlii de Yoga din Bihar- una dintre cele mai prestigioase școli de yoga din India.

Majoritatea oamenilor urmează cursuri de yoga și sunt familiarizați cu ideea că yoga implică posturi fizice, practici de respirație, relaxare și meditație. Acestea sunt în mod clar elemente fundamentale pentru modul în care funcționează yoga, dar yoga este cu mult mai mult decât atât.

Yoga oferă un set complet de instrumente pentru a trăi conștient, pentru a gestiona schimbările și pentru a trăi viața la potențial maxim. Când yoga începe să se reverse din orele de curs săptămânale în viața de zi cu zi, devine parte a unui proces de transformare. Yoga ajunge să facă parte din stilul nostru de viață și începem să trăim mai conștient.

Astfel devenim mai capabili să ne păstrăm echilibrul interior, să facem față suișurilor și coborâșurilor vieții și în general să trăim mai creativ, mai pozitiv, cu mai mult optimism și o mai pronunțată dimensiune spirituală.

A trăi conștient înseamnă a trăi cu atenție, a fi capabili să ne observăm pe noi înșine, viața noastră și lumea din jurul nostru. Înseamnă a ne observa cu viu interes toate acțiunile, de exemplu felul în care stăm, felul în care mergem, vorbim, simțim, gândim, judecăm, dăm importanță lucrurilor, acționăm, reacționăm, ne formăm obișnuințe, facem alegeri, ne formăm convingeri, ne stabilim scopuri etc. Devenim drashta, observatorul.

PROGRAM:

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Având loc în ambianța exclusivistă a complexului Stejarii Country Club, evenimentul se va intinde pe durata a două zile

> Sâmbătă, 17 februarie: 09:00 – 18:00
> Duminică, 18 februarie: 9:00 – 17:00

Workshopul are un accentuat caracter practic și este ideal pentru a crea o transformare în viață și pentru a întări obiceiurile de viață constructive și durabile.

UNDE: la Stejarii Country Club, Str. Jandarmeriei 4A

CE URMEAZĂ SĂ PRACTICI AICI?

Unicitatea acestui workshop constă în accentul pus nu atât pe transmiterea de informații, cât pe crearea unei experiențe.

Participanții vor practica asane (posturi de yoga), pranayama (tehnici de respirație), meditație și yoga nidra (tehnici de relaxare și accesare a subconștientului).

De asemenea, vor asista la sesiuni de satsang depre cum yoga poate fi implementată chiar și dincolo de aceste tehnici, în viața de zi cu zi, prin dezvoltarea unei atitudini pozitive și optimiste, înțelegerea cauzelor pentru care acționăm așa cum o facem, găsirea unor modalități de a fi în controlul unor situații neplăcute, mai degrabă decât să fim controlați de acestea și multe altele.

INVITAT SPECIAL

Swami Sivamurti s-a născut în Australia și este discipol al lui Swami Satyananda Saraswati, unul dintre cei mai proeminenți yoghini ai Indiei moderne, promotorul unui sistem de yoga care integrează în fiecare practică dimensiunea fizică, psihologică și spirituală.

Swami Sivamurti a fondat Satyanandashram Hellas în 1978 și de atunci s-a dedicat transmiterii disciplinei Satyananda Yoga în Grecia și zona Balcanica. În 1993 a fost recunoscută drept „Acharya of Yoga” (maestru în yoga) de către IYFM (International Yogic Fellowship Movement), iar în 2015 a fost invitată ca maestru la Yoga Vidya Council, organizație care își propune să păstreze nealterate tradiția și învățăturile yoghinilor iluminati.

REZERVĂ LOCUL TĂU & CUMPĂRĂ BILET ONLINE

1. Rezervă locul tău online aici: http://bit.ly/DevelopmentofHumanPotential

2. Cumpără biletul tău: 90 euro / 415 lei

> Plata se va face în contul bancar: RO72INGB0000999906612881
> Iar confirmarea plății se face la adresa de mail: [email protected].com

ADRESĂ:

Stejarii Country Club
Str. Jandarmeriei, nr. 14A, sector 1, București
www.stejariicountryclub.ro

PERSOANĂ DE CONTACT:

Avisek Majumdar
Prakriti School of Yoga
0723 347 206

Un eveniment recomandat de: Yoga City.

https://www.facebook.com/events/378631105932907/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Februarie 2018

Program:
9:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL