Dialoguri in burtica – Primii trei pasi in relatia cu bebelusul tau!

Duminică 09 Martie 2014

Dialoguri in burtica. Atelier din seria cursurilor pentru gravide – Primii trei pasi in relatia cu bebelusul tau!

Dialoguri in burtica martieProgramul pentru burtici cuprinde trei ateliere, pe parcursul carora viitoarele mamici invata cum sa relationeze cu bebelusul si cum sa-i stimuleze dezvoltarea inca de pe acum.

Atelierele sunt practice, cu multe exercitii menite sa ajute la construirea relatiei cu ghemotocul inca din burtica pregatind, astfel, intalnirea mult asteptata!

Modulul I: Dialoguri in burtica

Modulul II: Atasamentul prenatal

Modulul III: Mami, ma intelegi? Empatia si relationarea

Ai aflat ca esti insarcinata…Si apoi? Multe analize, multe intrebari, multe lucruri de facut….Cum ramane insa cu trairile tale, cu schimbarile care apar la nivel emotional? Ce simte bebelusul tau, ce simti tu? Oare simte, aude, te percepe cumva? Exista o relatie intre voi ? Oare cum sa-i vorbesti, cum sa te raportezi la bebelus ?

Ei bine, este firesc!

In acest moment, relatia dintre tine si bebelusul tau e caracterizata de subtilitate. Te invit sa descoperi aceasta subtilitate si sa inveti sa incepi sa construiesti aceasta relatie inca de pe acum in cadrul primului modul : “Dialoguri in burtica”.

Vei descoperi rolul tau in aceasta relatie si ce poti face in acest prim pas pentru a transforma subtilul in concret.

In primul an de viata se formeaza atasamentul- un model de relatie, care reprezinta baza dezvoltarii emotionale a viitorului copil si chiar a viitorului adult. Al doilea modul aduce in discutie tiparele de atasament, cum sa ii oferi bebelusului un cadru propice dezvoltarii sale emotionale. De la prima privire, atingere si strangere in brate incepe un joc inedit de emotii, ganduri, nevoi cand tu esti totul pentru el, iar el devine centrul lumii tale.

Al treilea pas in calatoria noastra se refera la empatie. Ce este ea, cum ne ajuta si mai ales cum o experimentam/traim? E oare important sa intelegem ce simte bebelusul si cum traieste propriile experiente? Si daca da atunci cum ne dam seama si mai ales cum ii raspundem la aceste trairi, cum ne raportam la ele?

Cui se adreseaza: femeilor insarcinate

Vezi Calendarul Ghemotocilor pe http://euparinteghemotoc.blogspot.ro/
Investitie: 80 de lei/ persoana;

Inscrieri: [email protected], 0721254119/ 0744831508

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 09 Martie 2014

Program:
13:30:00 - 13:30:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL