Diverta Unirea Shopping Center

  Pe 6 Decembrie, Editura Mac Mac invita copiii la  “Gala Micilor Ecologisti” unde au ocazia sa prezinte operele facute de ei din materiale reciclabile.

  Vrei sa-i dai o educatie ecologica piticului tau si sa vada ca se poate pune si in practica?

  Nimic mai simplu, ajuta-l sa creeze din materiale reciclabile un obiect si veniti impreuna la Diverta de la Unirea Shopping Center sa-l prezinte tuturor.

  Pentru participare, va rugam sa va inscrieti la  [email protected] si sa mentionati numele, varsta si obiectul pe care l-au realizat copilasii din materiale reciclabile si pe care il vor prezenta.

  Locuri disponibile: 40

  DOAR copilasii inscrisi vor participa la “Gala Micilor Ecologisti” si evident ei vor fi premiati pentru efortul depus.

  Toti aceia care se vor inscrie (sau care s-au inscris deja) vor primi un e-mail de confirmare. Pana in prezent sunt 25 de copilasi inscrisi, iar cand vom ajunge la 40 vom anunta ca s-au terminat inscrierile.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 3

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Piata Unirii, nr 1, etaj 3, CC Unirea Shopping Center

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU