E toamna, dragă Aricel. Atelier de poveste la Sensory – Iași

Duminică 22 Octombrie 2023
Iasi

Dragi părinți și copii,

Suntem încântați să vă invităm la un atelier de lectură special pentru copii! Împreună, vom explora minunată poveste “E toamna, dragă Aricel”. 🦔🍂

📅 Data: Duminică, 22 octombrie
🕒 Ora: 10:00 – 12:00
📍 Locația: str. Morilor nr.11, Iași

Educatoarea noastră talentată, Florentina Pocovnicu, va fi acolo pentru a vă prezenta povestea fermecătoare a lui Aricel, un mic arici care nu știe ce înseamnă acest anotimp minunat – toamna. Vom călători cu el în această poveste magică și vom descoperi împreună frumusețea toamnei!

📌 Evenimentul este potrivit pentru copiii de la grădiniță. Nu uitați să aduceți cu voi copiii dornici de aventuri și de a descoperi secrete toamnei alături de Aricel!

Vă rugăm să confirmați participarea la acest eveniment minunat printr-un mesaj.

Venim cu povești, cărți și bucurie, așa că pregătiți-vă pentru o experiență de neuitate! 📖

Vă așteptăm cu drag la atelierul nostru de lectură pentru copii. Împreună vom crea amintiri minunate și vom învăța despre toamnă într-un mod distractiv și interactiv.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim!

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/sensoryiasi

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 22 Octombrie 2023

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL