Estrada Do Sol – concert de muzică braziliană

Sâmbătă 29 Septembrie 2018
București

ESTRADA DO SOL- concert de muzică braziliană
Gabriela Costa-voce / Alex Man- chitară

Puține forme de manifestare a culturii și civilizației braziliene exprimă creativitatea și diversitatea, elemente esențiale ale emblemei Braziliei, la fel de bine ca muzica ei.
Vă propunem să descoperiți o parte din tumultul muzical al acestei țări mare cât un continent printr-un concert ca o călătorie printre ritmuri robuste și zgomotoase (ca cele ale sambei) sau suave și în același timp intense, profunde (precum melancolinca bossa-nova și jucăușul choro), împletite ingenios și surpinzator, și așezate frumos în armonii spectaculoase care îți încântă auzul și inima.
Invitația este cea pe care o fac doi mari iubitori de muzică braziliană, care au concretizat de curând această pasiune într-un material unic pentru România (cd-ul “TEMPO DE AMOR”- Softrecords).

„Cine nu a descoperit până acum miracolul muzicii braziliene, are un binecuvîntat prilej să o facă, audiind, bucurîndu-se de discul „Tempo de amor”, acreditat de doi dăruiţi interpreţi români care încearcă să lanseze prin argumentele artei lor o amplă punte către îndepărtata ţară din America Latină .. .Brazilia.
Ascultîndu-i şi reascultîndu-i pe Gabriela Costa, pe Alex Man, ajungi să nutreşti convingerea că ei au fost născuţi şi nu făcuţi pentru bossa nova, pentru samba, pentru choro, specii muzicale cu care cei doi se identifică afectiv şi profesional în totalitate.” – Florian Lungu

Unde? Grădina Sticlarilor, str. Vasile Lascar, nr. 36, Bucuresti

Rezervările se fac la [email protected]
Pretul unui bilet este de 35 lei.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Septembrie 2018

Program:
20:00 - 22:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL