Evenimente si activitati pentru copii Bucuresti 21-22 noiembrie 2015

Evenimente si activitati pentru copii in Bucuresti in perioada 21-22 noiembrie 2015

Vezi evenimentele din weekendul acesta!

Evenimente in curs

ubuntu saptamana culturii suedezeEvenimente gratuite la Săptămâna culturii suedeze

Evenimentul se desfasoara între 16 şi 20 noiembrie 2015, la Filiala „Emil Gârleanu” (Bulevardul Octavian Goga nr. 6, Sector 3).

 

Evenimente copii Vineri 20 noiembrie 2015

 

kinodiseea festivalul international de film pentru copii

Festivalul Internațional de Film pentru Copii Kinodiseea

Afla programul complet al proiectiilor de filme din cadrul Festivalului Internațional de Film pentru Copii Kinodiseea

 

 

Targul-International-Gaudeamus

Târgul Internaţional de carte GAUDEAMUS

Descopera lansarile de carte, evenimentele speciale si atelierele gratuite pentru copii la Târgul Internaţional de carte GAUDEAMUS 18-22 noiembrie 2015

 

 

curs-de-programare-pentru-copii-Camp-Future-10:30 – 18:30  ♦  Curs de programare pentru copii de 8-15 ani „Primii pasi in programare.

Camp Future asteapta copiii cu varste intre 8 si 15 ani sa invete intr-un mod distractiv concepte de baza in programare si notiuni de limba engleza utilizate in IT. Se fac inscrieri pentru grupele de vineri sau de sambata.

 

Evenimente copii sambata 21 noiembrie 2015

 

poveste-gogosica-fermecataateliere-copii-reciclare-creativaAtelier modelaj in lut afise casuta pasarelelorAteliere-copii-Pictam-flori-culori


11:00  ♦  Poveste in versuri – Gogoasa fermecata la evenimentul pentru copii cu varsta 4-7 ani cu actorul Voicu Hetel. 

11:00  ♦  La atelierele MiniArtShow de reciclare distractiv-creativa, copiii cu varsta 3-10 ani invata sa fie responsabili cu planeta noastra, realizand obiecte din materiale reciclabile.

11:00  – 13:30 ♦  Centrul de Ceramică și Olărit Clay Play organizează Atelierul de modelaj în lut ”Căsuță pentru păsărele”.

11:00  ♦  Copiii cu varsta intre 1 si 3 ani pot participa la un atelier cu Tapusele: Pictam cu flori si culori, activitate creativa la care florile şi culorile dau startul distracţiei!

 

Evenimente copii duminica 21 noiembrie 2015

Activitati-pentru-copii-Bucuresti-atelier-casuta-aventurilorAtelier-confectionat-marionete-sosete

spectacol-magie-copiispectacol-copii-omida-mancacioasa


11:00  ♦  Atelier de creatie prin joc cu Andreea Parcalabescu, trainer cu experienta in lucrul cu copiii prin metodele Montessori si Espere.

11:00  ♦  Atelier pentru copii 4-8 ani de confectionat marionete din sosete impreuna cu Tapusele.

11:00  ♦  Spectacol de teatru pentru copii, inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți”: Califul Barza

11:30  ♦  Magicianul Titus Magicus ii va incanta pe copii cu un spectacol de magie in caredescoperim tainele magiei la Recreatia de la Lente & șotron

11:00  ♦  Spectacol pentru copii 1-5 ani Omida mancacioasa. La acest spectacol Tapusele pentru copii 1-5 ani cei mici invata despre mancarea sanatoasa, zilele saptamanii si vor participa la un atelier la care vor face propria omida mancacioasa.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU