Ce evenimente au fost in weekend 23-24 ianuarie 2016 in Bucuresti

Evenimente copii 23-24 ianuarie in Bucuresti. Afla unde poti merge cu copiii in acest weekend in Bucuresti: recomandari de spectacole, teatru, ateliere.

Vremea in weekend va fi geroasa. Sambata vom avea maxim -9 °C iar duminica -10°C la mijlocul zilei. Asta inseamna ca zapada nu se va topi si putem iesi cu copiii la derdelus. Afla unde te poti da cu sania in Bucuresti.

Daca nu ai ajuns la un magazin pentru a cumpara o sanie pentru copilul tau, iti recomandam saniutele de calitate Spartan, in special modelul pliabil caci este mai usor de transportat.

sanie-pliabila-spartan-polaroidCUMPĂRĂ: Sanie pliabila Horner Spartan

 

 

Iti recomandam sa eviti expunerea prelungita la frig si sa alegi si activitati indoor pentru copii. O alta alternativa este sa mergeti la patinoarele in aer liber sau cele de interior.

EVENIMENTE PENTRU COPII SAMBATA 23 IANUARIE 2016

Spectacolul pentru copii Califul Barza este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem deamenea o porție bună de râs.

Coloram cu degetele si invatam culorile la atelierul „Degetele colorate” realizat de Tapusele pentru copiii 1-3 ani.

Spectacolul pentru copii 1-5 ani, Didi Veverita si copacul neprietenos, este o poveste despre prietenie, educativa, cu personaje haioase.

Spectacol de teatru pentru copii 2-12 ani, Charlie si Charlotte – Aventuri in lumea circului. O poveste despre farmecul magiei si puterea inteligentei.

Atelier pentru copii “Cum ar fi sa fii Kinetoterapeut?!’’

Veti afla prin exercitii ce inseamna sa mergi cu ATITUDINE, dar si cum sa adaptam masa si scaunul pentru o postura corecta cand scriem/stam pe calculator.


Daca preferi sa stai in casa, iti recomandam desene animate in limba franceza pentru copii mici.


EVENIMENTE PENTRU COPII DUMINICA 24 IANUARIE 2016

De-a Micul Print, este un Spectacol de teatru pentru copii 3-6 ani: Descopera povestea Micului Print care a fermecat generatii de copii.

Spectacol de teatru pentru copii – Hansel si Gretel, inspirat din povestea celor doi fratiori dar intr-o conceptie originala si usor de urmarit.

Atelier de gatit in familie. Gatim impreuna cu copiii nostri duminica la pranz. Activitate de familie in weekend.

Ateliere pentru copii-parinti, Micul Michelangelo. Tapusele va invita la o activitate de familie, in care copiii de la 4 ani vor face o altfel de sculptura.

Din seria Clasic e fantastic face parte si spectacolul pentru copii Cum sa intelegem muzica. Lectia de jazz cu cinci instrumentisti si o voce care va canta folclor.

Spectacol de teatru interactiv pentru copii de 3-8 ani, adaptare dupa cartea cu acelasi nume a Victoriei Patrascu: Ziua in care a fugit Somnul.


Dupa un spectacol sau atelier cu siguranta ca vi se face foame pe frigul de afara, si nu-i asa ca ar fi grozava o masa calda la un restaurant cu loc de joaca pentru copii?


ACTIVITATI SI EVENIMENTE COPII SI PARINTI IN FEBRUARIE

Au inceput inscrierile la Junior Computer Academy pentru 20 Februarie!

V-ati intrebat vreodata cum sa diversificati timpul liber al copilului dvs, cum sa il antrenati in ceva folositor si totodata atractiv? Nu este simplu, dar noi stim cum sa o rezolvam.

Cursuri engleza copii la Flying Colours din Bucuresti, Piata Rosetti. Engleza pentru copii de la 3 ani, prin cursuri interactive si distractive.

Agresivitatea copiilor – Cum o gestionăm? Workshop cu Otilia Mantelers pe 3 februarie 2016, la care aflam ce ascunde agresivitatea copiilor si ce putem face pentru a ne ajuta copiii sa scape de comportamentul nedorit.


Vezi si alte locuri din Bucuresti de mers cu copiii:

Ludoteca – Spatiu de lectura si joaca pentru copii 

Casa Experimentelor – Centru stiintific pentru copii si tineri

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU