6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme din Preajma Bucureştiului

Ferma Dacilor

Excursie de Relaxare în Familie

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor case traditionale
Credit foto: Andreea Hamami

Ferma Dacilor se găseşte în zona Dealu Mare-Tohani, judetul Prahova, unde se găsesc şi cramele Tohani şi Budureasca. Gazdele au construit resortul „pentru a le oferi oamenilor sansa de a-si aduce aminte de vremurile cand nu existau  E-uri, gadget-uri si internet”.

Citeşte şi: 10 Motive Să Nu Dai Meiul la Păsari, Ci Să-l Mănânci Tu! Beneficiile Consumului de Mei Decorticat

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor curteExcursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor curteExcursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor casuteCazarea se face în casuţe unice în România, din piatră şi lemn ca pe vremea dacilor, mâncarea este tradiţională şi facută pe vatră în cuptoare din piatră. Excursia va fi în mod deosebit apreciată de cei mai gurmanzi iar bucătăria pare să fie destinată clienţilor pasionaţi de carne.

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor mancareCazarea costa de la 250 de lei de prsoană/zi cu mese incluse. Copiii de 0-5 ani au gratuitate, iar cei de 5-14 ani au 50% reducere.

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor cazareExcursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor cameraCopiii pot vedea şi hrăni animalele de la fermă (gaini, rate, gaste, curcani, bibilici, cai, ponei, iepuri, vite, porci, oi), pot călări în manej cai sau ponei (10 RON/5 ture). Se pot juca sporturi cu mingea şi există chiar şi o tiroliană (10 RON pentru adulti şi 5 RON pentru copii pana in 14 ani). Adulţii pot practica sporturi extreme şi pot face drumeţii la crame.

Vezi şi: 7 Scurtmetraje de Animaţie despre Vreme, Anotimpuri şi Natură. Filmuleţe de Văzut cu Copilul

Excursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor cai poneiExcursie de Relaxare în Familie Ferma Dacilor iepuriContact şi acces

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU