Expo Sănătate din Natură la Palas Mall Iași

18-21 Aprilie 2019
Iasi

Vă invităm să participați la Expoziția Națională cu Vânzare – Sănătate din Natură – Iași 2019, unul dintre cele mai importante evenimente naționale ale anului ce promovează un stil de viață sănătos, care se va desfășura în Atriumul Palas Mall Iași, începând de joi 18 aprilie până duminică 21 aprilie, între orele 10-22.

Expo Sănătate din Natură este un eveniment care promovează produsele naturale: suplimente alimentare, cosmetice, uleiuri esențiale, ionizatoare de apă, cărți spirituale, pandative, pietre semiprețioase, produse hand made, cafea terapeutică, produse apicole, yoga, terapii complementare, cursuri și grupuri de dezvoltare personală, psihologie și psihoterapie, terapeuți, speakeri motivationali, etc. pentru un stil de viață sănătos.

Pentru asigurarea unui flux cât mai mare de vizitatori interesați de profilul expoziției, evenimentul va beneficia de promovare atât în cadrul Mall-ului, în mass-media locală (televiziune, radio, ziare, pliante) cât și pe Facebook.

De-a lungul celor 4 zile vor avea loc numeroase conferințe, demonstrații, momente artistice, workshop-uri, expoziții, cursuri de alimentație pentru copii, etc., pe scena sonorizată, cu scaune din incinta expoziției.

La finalul evenimentului va avea loc Tombola cu Premii oferite de către participanții la expoziție.

Intrarea liberă.

Relații suplimentare pentru cei care vor să participe ca expozanți sau ca vizitatori la tel: 0752 152 616

Detalii Eveniment

Perioada:
18-21 Aprilie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL