Expoziția „Lighioane și animale fantastice” | Iași

01 Noiembrie 2019 - 19 Ianuarie 2020
Iasi

Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Muzeul Bucovinei Suceava și Liceul Teoretic „Ion Neculce” Târgu Frumos, organizează, în perioada 29 octombrie 2019 – 19 ianuarie 2020, expoziția „Lighioane și animale fantastice. Reprezentări din preistorie până în Evul Mediu”.

Sălbatic sau domesticit, animalul constituie, încă de la începuturi, o sursă de inspirație pentru om. Vă invităm să treceți pragul acestei expoziții și să pășiți, astfel, în fascinantul univers simbolic pe care lumea animală a reușit să îl creeze în timp.

Expoziția poate fi vizitată cu biletul aferent Muzeului de Istorie a Moldovei (16 lei, preț întreg/ 8 lei pentru pensionari/ 4 lei pentru elevi și studenți, gratuit pentru elevii sub 18 ani, în vacanțele școlare).

Detalii: http://palatulculturii.ro/expozitii-si-evenimente/expoziia-lighioane-i-animale-fantastice.-reprezentri-din-preistorie-pn-n-evul-mediu-429.

Unde? Palatul Culturii din Iași – Complexul Muzeal Național „Moldova”, Piața Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1, Iasi

Detalii Eveniment

Perioada:
01 Noiembrie 2019 - 19 Ianuarie 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
17:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL