Expozitia Nationala de Violete Africane si alte Gesneriaceae – „Universul Violetelor”

13-15 Noiembrie 2015
București

Expozitia Nationala de Violete Africane si alte Gesneriaceae – „Universul Violetelor” la Gradina Botanica D. Brandza Bucuresti, 13-15 Noiembrie 2015 

 

expozitia nationala de violete africane
De data aceasta denumirea expozitiei a fost aleasa pentru a sublinia varietatea enorma a violetelor africane in special, dar si a familiei Gesneriaceae, cat si pentru acelebra descoperirea apei pe planeta Marte, vizitarea lui Pluto si a satelitilor sai de catre sonda New Horizon, si alte evenimente legate de Cosmos.

Va fi prezentata o gama variata de violete africane, streptocarpusi, sinningii, episcii, kohlerii, primuline, aeschynantusi si alte genuri ale familiei Gesneriaceae.

Aici veti putea admira soiuri deosebite cu flori in forma de stea, viespe, clopotel, in doua sau mai multe culori, cu petale ondulate, duble, bordurate, cu frunze crete, pestrite si alungite, sute de hibrizi si specii!

Vedetele, de aceasta data, vor fi varietatile de violete cu nume tematice: Astral, AE-Skorpion, Phobos, LE-Betelgeuse, RS-Saturn’s Ring, Optimara Space Violets si alte minunatii „cosmice”.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Pe parcursul expozitiei vor fi organizate workshopuri utile pentru operatiuni intalnite in cresterea violetelor, si nu numai, vor fi oferite consultatii, material saditor si sfaturi pentru cresterea acestor plante.

Intrarea in Gradina Botanica costa 5 lei pentru adulti si 3 lei pentru copii si pensionari.

Vizita la expozitie este gratuita.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
13-15 Noiembrie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădina Botanică București

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Cotroceni, Sos.Cotroceni, 32

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL