Expoziția Space Adventure @ București

12-15 Octombrie 2019
București

🚀 Te invităm în perioada 06 iulie și 15 octombrie la Romexpo, la cea mai mare aventură spațială a vieții tale în cadrul expoziției Space Adventure, care a cucerit cinci țări deja. #kid-friendly

Expoziția vine în România cu multe jocuri interactive si simulatoare. Bucură-te de istoria uluitoare a călătoriilor spațiale și de experiența sentimentului de a fi un astronaut!

⭐ Descoperă!
Poți cunoaște cele mai mari descoperiri ale omenirii într-o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, începând cu visătorii care și-au construit prima rachetă spațială, și prin secolul al XX-lea, când națiunile au încercat să exploreze granițele sistemului solar într-o cursă spațială spre Lună!

🛰 Explorează!
Aruncă o privire asupra colecțiilor uimitoare de sute de piese ale US Space and Rocket Center, folosite în misiunile speciale ale NASA, asupra rocilor de lună colectate în timpul descoperirilor și asupra copiile reale ale rachetelor și capsulelor spațiale!

🌒Trăiește!🌞
Dacă ai imaginat cum ar fi să te pui în pielea unui astronaut, avem o veste bună, pentru că poți testa abilitățile tale de astronaut în tabăra noastră de antrenament! Te descurci cu gravitația? Poți să duci la capăt o misiune spațială? Poți să conduci o navă spațială reală? Cu ajutorul jocurilor interactive VR poți afla cu ușurință!

👉Pentru bilete și informații suplimentare vizitează site-ul http://bit.ly/space-adventure


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
12-15 Octombrie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Romexpo

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
65-67 Bd. Marasti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL