Expozitie pentru copii: History Hackers – Secretele Egiptului Antic.

30 Ianuarie - 30 Martie 2015
Cluj-Napoca

Cea mai mare expozitie interactiva pentru copii din Cluj Napoca – History Hackers – Secretele Egiptului Antic. Expoziția prezinta una dintre cele mai fascinante perioade ale istoriei umanității, cultura egipteană.

 

Amprenta Advertising organizează în perioada Februarie – Martie 2015 în premieră în Transilvania, cea mai mare expoziție interactivă pentru copii, History Hackers – Secretele Egiptului Antic.

 

Expoziția se va desfășura la parterul cladirii The Office din Bulevardul 21 Decembrie 1989 Nr. 77, putând fi vizitată în perioada 30 ianuarie – 30 martie, în fiecare zi, de marți până duminică inclusiv, între orele 10:00 și 18:00.

 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Proiectul History Hackers – Secretele Egiptului Antic pune la dispoziția copiilor o parte dintre cele mai fascinante povești ale istoriei, într-o serie de expoziții interactive.

În cadrul acestei expoziții copiii vor avea parte de o adevarata experiență educațională, în cadrul căreia fiecare vizitator poate să analizeze îndeaproape fiecare exponat, să îl atingă, să se joace, să creeze, să experimenteze specificul acelor timpuri.

 

 

Expoziția include prezentări și explicații ale momentelor, personajelor și obiceiurilor esențiale ale epocii, îmbinând faptele istorice redate pe înțelesul copiilor cu elemente de butaforie, dar și ateliere interactive cu scop educațional.

Cei mici vor putea să descopere secretele Egiptului Antic luând parte la activitățile de grup pregătite special pentru ei: ateliere de bijuterii, amulete, hieroglife sau mumificare.

 

Proiectul este primul de acest gen organizat în zona Transilvaniei, un concept care aduce în atenția celor mici istoria într-o formă mult mai atractivă, atât pentru copii, dar și pentru părinți. Potențialul de expunere este la nivel regional, pe lângă publicul din Cluj-Napoca, se așteaptă vizitatori din toate orașele din regiune.

Interactivitatea acestei expoziții este elementul diferențiator al acestei expoziții, reușind astfel să stârnească curiozitatea, diferențiindu-se de o expoziție clasică prin numeroasele activități și ateliere.

 

“Această expoziție este o oportunitate de educare și îmbogățire a cunoștințelor copiilor, fiind mai mult decât o prezentare a unor date și fapte istorice. Activitățile interactive captează atenția și conduc la o fundamentare de lungă durată a informațiilor” declară organizatorii.

 

Categorii de bilete:

 

– copii sub 14 ani – 20 lei,

– adulți – 30 lei,

– familie 3 persoane – 65 lei,

– familie 4 persoane – 80 lei,

– grup de 10 copii: 20 lei/ copil + 1 însoțitor intră gratuit,

– grup de 20 copii: 15 lei/copil + 2 însoțitori intră gratuit,

– grup de 30 copii: 15 lei/ copil + 3 însoțitori intră gratuit.

Biletele vor putea fi putea achiziționate începând cu prima zi a expoziției, de la locație.

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Ianuarie - 30 Martie 2015

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

The Office

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
Bulevardul 21 Decembrie 1989 Nr. 77

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL