FamilyFest Island 2020

02-11 Octombrie 2020
București

Evenimente:

OCT 2
Concert Jo& Band @ #FAMILYFEST Island.

OCT 3
Gasca Zurli @ #FAMILYFEST Island.

OCT 3
Old Blacks Rock & More Festival @ #FAMILYFEST Island – 3 octombrie

OCT 4
Old Blacks Rock & More Festival at FamilyFest Island – 4 oct.

OCT 8
Festivalul Tradițiilor Românești @#FamilyFest Islands


 RECOMANDARE


OCT 9
Stand UP Comedy cu Fulvio Balboni si Marius Gheorgiu@ #FAMILYFEST Island.

OCT 10
Concert Alb Negru “Vremuri noi” @ #FAMILYFEST Island.

OCT 11
Concert Ducu Bertzi @ #FAMILYFEST Island

Detalii aici.


Festivalul Tradițiilor Românești

Aflată în Sectorul 2 al Capitalei Insula FamilyFest găzduiește în perioada 08 – 11 Octombrie ″FESTIVALUL TRADIȚILOR ROMÂNEȘTI″. Știm cât de importante sunt tradițiile și, de aceea, dorim să aducem în fața celor ce urmează să ne treacă pragul, pe parcursul celor patru zile, preparate culinare din toate zonele României, dar și meșteri populari, cei care sunt cele mai valoroase comori ale unei națiuni, ei fiind ambasadorii tradițiilor și patrimoniului cultural.

Unde? Insula de pe Lacul Fundeni – Aleea Tibiscum, Bucuresti

Timp de patru zile delicatesele culinare vor încânta papilele gustative ale iubitorilor de gastronomie cu preparate din carne de porc, vită, pui și pește, gătite în mod tradițional de bucătari iscusiți. După o masă copioasă ne răsfățăm împreună cu un desert, iubit în mod egal de cei mici și de cei mari. Se vor pregăti plăcinte, gogoși, clătite preparate cu ingrediente sută la sută naturale, după rețete tradiționale.

Pentru ca festinul gastronomic să fie complet, vă aducem în atenție și producătorii de brânzeturi și afumături preparate din rețele străvechi, moștenite din tată-n fiu, și știute doar de ei. Vestitul must din Vrancea va fi prezent la festival, unde va face ″casă bună″ cu preparatele pregătite în mod tradițional la grătar.
Nu am uitat nici de cei mici! Pe Insula FamilyFest vor găsi topogane gonflabile și alături de persoanaje scoase din cărțile cu povești copiii vor putea face poze și se vor distra alături de ei. Cei mici, dar și cei mari, vor putea lua parte la cursuri de Olărit cu cei mai talentați olari din țară.

Având în vedere condițiile impuse de autorități festivalul va respecta măsurile de siguranță și vă rugăm și pe voi, cei care o să ne treceți pragul, să purtați mască de protecție și să respectați distanța socială fizică.

120572260_150748070033027_884758673790836382_n

Detalii Eveniment

Perioada:
02-11 Octombrie 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL